Ζητούνται ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ στην Kulturosupa για τη νέα κουλτουρέ σεζόν, που να διαθέτουν τσαχπινιά, πουτανιά και ξoυράφι μυαλό...

217 Views
Ζητούνται ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ στην Kulturosupa για τη νέα κουλτουρέ σεζόν, που να διαθέτουν τσαχπινιά, πουτανιά και ξoυράφι μυαλό... Ζητούνται ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ στην Kulturosupa για τη νέα κουλτουρέ σεζόν, που να διαθέτουν τσαχπινιά, πουτανιά και ξoυράφι μυαλό...

Ζητούνται ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ στην Kulturosupa για τη νέα κουλτουρέ σεζόν, που να διαθέτουν τσαχπινιά, πουτανιά και ξoυράφι μυαλό...*

Το πολιτισμικό portal www.kulturosupa.gr με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναζητά για τέταρτη χρονιά ΝΕΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ώστε να στελεχώσουν τη δημιουργική ομάδα συντακτών της από Οκτώβριο 2015 έως Ιούλιο 2016 και να διαθέτουν:
.
 Συγκροτημένη άποψη, αισθητική, γνώση αντικειμένου, υποστηρίζοντας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια το γραπτό τους λόγο, αλλά να είναι κοντά και στο δικό μας ελεύθερο πνεύμα έκφρασης καθώς ΔΕΝ υπακούμε, ΔΕΝ υπηρετούμε, ΔΕΝ «χαϊδεύουμε», ΔΕΝ φοβόμαστε κανένα κατεστημένο, όχι επειδή θέλουμε να είμαστε μάγκες ή έξυπνοι, αλλά αυθεντικοί! Και αυτά είναι που κάνουν  τη διαφορά και μας ξεχωρίζουν από «συμβατικά» σάϊτ, έστω κι αν αρκετές φορές το τίμημα είναι βαρύ κι ασήκωτο…  Ωστόσο για μας αυτό είναι «εύσημο», ξέροντας ότι είμαστε πάντα ακέραιοι και καλοπροαίρετοι. Κι αν επιμένουμε... χαριτολογώντας σε «τσαχπινιά, πουτανιά και ξoυράφι μυαλό», είναι επειδή εν ολίγοις θέλουμε άτομα κυρίως ντόμπρα και σταράτα.
.
 Οπότε, αν μας ξέρεις [αν όχι, «μελέτησέ» μας...] και θέλεις να γίνεις συντάκτης στην "Κ", σκέψου και πράξε… τί μπορείς να κάνεις και σε ποιο τομέα είσαι καλός.
.
Δεχόμαστε και συζητάμε οποιαδήποτε φρέσκια, ή ανατρεπτική πρότασή σου, είτε ζεις στη Θεσσαλονίκη είτε  στην άλλη άκρη του κόσμου, στέλνοντας την «αίτηση» ενδιαφέροντός σου στην «Κ».
.
Ωστόσο ψάχνουμε συντάκτες σε όλες τις βασικές κατηγορίες (και υποκατηγορίες) οι οποίες είναι και μπόλικες (δες αρχική σελίδα). Αρκετές από αυτές μπορούν να καλυφθούν  και από το ίδιο άτομο.
.
Ο κύριος κορμός ενδιαφέροντος της Κουλτουρόσουπα είναι η Τέχνη σε όλες τις μορφές της. Ειδικευόμαστε στο θεατρικό χώρο, αγαπάμε τον κινηματογράφο, τα εικαστικά και το βιβλίο, ακούμε πολλή μουσική και ενδιαφερόμαστε για την πόλη που ζούμε. Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο, την κοινωνία,  το περιβάλλον, τα ζώα. Έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ευπαθείς ομάδες και όλες τις μειονότητες. Δίνουμε βήμα στους νέους και επικροτούμε κάθε αξιόλογη προσπάθειά τους. Παράλληλα «γυαλίζει» το μάτι μας σε ό,τι προκλητικό και ακραίο ερεθίζει τον εγκέφαλό μας.
 
Για όλα τα παραπάνω ή αν έχεις κάτι άλλο, περιμένουμε την πρότασή σου που θα περιέχει…
   1. Κατηγορία ενδιαφέροντος: π.χ. συντάκτης γενικού ενδιαφέροντος, κατηγορίας Θεσσαλονίκη – Πόλη,  Θεατρικός συντάκτης κ.ο.κ.
   2. Ένα κείμενο με το θέμα που προτίθεσαι να ασχοληθείς το οποίο να είναι ολοκληρωμένο και ΟΧΙ δείγμα, έως 500 λέξεις. Για παράδειγμα εάν θέλεις να γίνεις μουσικός συντάκτης γράφεις ανταπόκριση για μια πρόσφατη συναυλία που πήγες, θεατρικός συντάκτης για μια παράσταση που είδες κ.ο.κ.
   3. Ένα βιογραφικό με λίγα λόγια για να σε γνωρίσουμε και όχι τα πλούσια βιογραφικά με τις περγαμηνές σου. Ποιος είσαι, τί κάνεις, τί σου αρέσει, πού πηγαίνεις και πέντε λέξεις για το χαρακτήρα σου.
   Και τέλος, τα στοιχεία σου για να έρθουμε σε επαφή μαζί σου εφόσον μας κάνεις.
Όλα τα παραπάνω στο e-mail kulturosupa2@gmail.com και με την ένδειξη «ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ -2015-2016».
-Τελευταία ημερομηνία αποστολής, 20 Σεπτεμβρίου 2015. Είτε μας κάνεις είτε όχι, θα απαντήσουμε σε όλους.
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για το ενδιαφέρον σου.
 
-Ανταποδοτικά, η «Κ» δεν σε πληρώνει διότι το ταμείον είναι μείον, ωστόσο καλύπτει όλους τους συντάκτες με δωρεάν εισόδους – προσκλήσεις σε θεάματα για να κάνουν την δουλειά τους, παρέχει προσωπική προβολή και οικονομικά οφέλη από πιθανές χορηγίες άρθρων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική βοήθεια. Σημειωτέον ότι η «Κ» δεν υποχρεώνει κανέναν σε συμφωνητικά ή συμβόλαια συνεργασίας.
.
«…έλα, είμαστε μια αγκαλιά…» και το εννοούμε...
.

*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ
Αφορά δημοφιλή ή ημιδημοφιλή πρόσωπα από το γενικότερο χώρο της Τέχνης και τους παρέχουμε προσωπική ΣΤΗΛΗ στην κατηγορία «Στήλες και Συντάκτες» γράφοντας ότι θέλουν… ένα άρθρο την εβδομάδα. Χωρίς περικοπές, χωρίς συστάσεις και παρεμβάσεις.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Διαβάσαμε το εκδοτικό φαινόμενο των 10 εκατ. αντιτύπων «Οι Κόρες των Αστεριών» & Σχολιάζουμε
Διαβάσαμε το εκδοτικό φαινόμενο των 10 εκατ. αντιτύπων «Οι Κόρες των Αστεριών» & Σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 323 Views

Μια επταλογία που θα σε ταξιδέψει ως τα πέρατα, σε πολιτισμούς για τους οποίους γνώριζες ελάχιστα και στην ιστορία των παγκόσμιων μνημείων σε καιρούς που όλα σπρώχνουν στην απομόνωση. Η δική τους ιστορία, το δικό σου ταξίδι… Διάβασε και σχολιάζει η Μιλάντα Σαρικιαχίδου 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή