Γιώργος Κιμούλης - Ζέτα Δούκα: Δεν απέφεραν καρπούς οι συζητήσεις για εξωδικαστική λύση

2579 Views
Γιώργος Κιμούλης - Ζέτα Δούκα: Δεν απέφεραν καρπούς οι συζητήσεις για εξωδικαστική λύση Γιώργος Κιμούλης - Ζέτα Δούκα: Δεν απέφεραν καρπούς οι συζητήσεις για εξωδικαστική λύση

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του ηθοποιού, η συνάντηση με τη νομική εκπρόσωπο της Ζέτας Δούκα δεν έφερε τα επιθυμητά αποτέλεσματα 

Οι συζητήσεις που έκαναν ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα, προκειμένου να βρουν λύση για την υπόθεσή τους εξωδικαστικά, δεν απέδωσαν καρπούς.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο συναντήθηκαν την Πέμπτη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να λύσουν τις διαφορές τους, χωρίς να οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη στο «Mega Καλημέρα», η συνάντησή τους δεν είχε αποτέλεσμα.

«Αυτή η συνάντηση στο γραφείο της διαμεσολαβητού επιβάλλεται από τον νόμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2019 και έκτοτε, ισχύει. Επανήλθε για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Έγινε η συνάντηση χθες και ήταν άγονη, άκαρπη».


Όπως εξήγησε στη συνέχεια, πρώτος ο ίδιος μίλησε εκ μέρους του κυρίου Κιμούλη. «Έγινε πρόταση από την κυρία διαμεσολαβήτρια να πάρουμε θέσεις απέναντι σε αυτό το ζήτημα. Εμείς από την πλευρά μας είπαμε ότι οι θέσεις μας έχουν καταστεί γνωστές σε όλο το πανελλήνιο, όχι μόνο στην απέναντι πλευρά. Ο κύριος Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν κι είχε δίκιο κι αδίκως, τον έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση», εξήγησε.

Ωστόσο, τόνισε πως η αντίθετη πλευρά, η οποία μέχρι στιγμής δεν είχε εκφράσει τη θέση της, δήλωσε πως δεν συμφωνεί με τα λεγόμενά του.

«Η άλλη πλευρά μέχρι και χθες δεν είχε εκφράσει τη θέση της. Έπειτα δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν και έτσι, έληξε το ζήτημα και η διαδικασία της διαμεσολάβησης. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η αποκατάστασή μας, η διαφάνεια και η ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών, που δικαιώνουν τον κύριο Κιμούλη ότι αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Για αυτό προσφύγαμε στο δικαστήριο, μόλις λάβαμε γνώση των βλαπτικών γεγονότων της άλλης πλευράς. Δεν είναι το αρμόζον, όταν θίγεσαι μετά από 13 χρόνια, να πας σε πρωινές εκπομπές και να κάνεις παραπονάκια. Όταν πρέπει, προσφεύγεις στις αρμόδιες αρχές. Καταθέσαμε νέα αγωγή για την απόφαση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ και θα αποκαλύψουμε τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή τη σκευωρία», δήλωσε κλείνοντας ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή