«Το ταξιδιωτικό χνάρι» της Ελένης Γιαννακίδου έρχεται στην Κουλτουρόσουπα (νέα στήλη)

31168 Views
«Το ταξιδιωτικό χνάρι» της Ελένης Γιαννακίδου έρχεται στην Κουλτουρόσουπα (νέα στήλη) «Το ταξιδιωτικό χνάρι» της Ελένης Γιαννακίδου έρχεται στην Κουλτουρόσουπα (νέα στήλη)

 

.

Έρχεται στην Κουλτουρόσουπα.

.

Με νέες στήλες, περισσότερες από ποτέ, ξεκινά (επισήμως) από την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 την αρθρογραφική σεζόν 2021/22 η Κουλτουρόσουπα.

Στο δυναμικό μας 27 μόνιμοι αρθρογράφοι απ’ όλη την Ελλάδα θα πλαισιώσουν όλη την γκάμα θεματολογίας, ενώ συμπληρώνουν με την παρουσία τους, ειδικοί συντάκτες, εξωτερικοί συνεργάτες, guest εμφανίσεις και φυσικά νέοι συντάκτες τις 57 στήλες (11 νέες), (σύντομα ο πλήρης αρθρογραφικός προγραμματισμός).
 

.
Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζουμε μια δυνατή πένα που δεν δέχεται αμφισβήτηση καθώς οι ...εργατοώρες στην εκπαίδευση μετρούν πολλά χιλιόμετρα αλλά και οι γνώσεις της στον χώρο της Τέχνης σχηματίζουν μια προσωπικότητα που αναμένεται να καθηλώσει με τον γραπτό της λόγο. Πρόκειται για νέο, φρέσκο πρόσωπο, ένα ανήσυχο πνεύμα, μια αναμφισβήτητα όμορφη γυναίκα που εντυπωσιάζει με την εξωτερική της εμφάνιση, άλλο τόσο και με τον δυναμικό της χαρακτήρα.
 
Καλωσορίζουμε στο δυναμικό των αρθρογράφων μας την κα Ελένη Γαννακίδου η οποία αναλαμβάνει μια εντελώς διαφορετική ταξιδιωτική στήλη που βέβαιο, θα αφήσει ανεξίτηλο το χνάρι της…
.
.
Σύμφωνα με την ίδια... 
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια. Η αγάπη μου για την τέχνη, τον πολιτισμό και τη φύση με οδήγησαν να σπουδάσω την Αρχαιολογία και να ταξιδεύω πολύ.
 
Στη νέα στήλη μου «Το ταξιδιωτικό μου χνάρι» που θα δημοσιεύεται κάθε 25 του μήνα, αποτυπώνω προσωπικές εμπειρίες από τα μέρη που επισκέπτομαι και σας καλώ να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές μαζί χαρτογραφώντας νέες αποδράσεις και ζωγραφίζοντας μαζί ταξίδια!
 
Αν σου αρέσει να ταξιδεύεις, σίγουρα θα γίνεις φίλος της στήλης και θα αντλείς συνεχώς στοιχεία που θα σε βοηθούν να οργανώνεις τις εξορμήσεις σου καλύτερα…»
  
.
-Μια πρώτη - καλή γεύση - θα απολαύσατε στο πρώτο άρθρο που θα δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα.
,
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ: 1 στήλη 
(1η χρονιά παρουσίας στην «Κ»)
 
ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ
-Τίτλος: «Το ταξιδιωτικό μου στίγμα»
Είδος: Ταξιδιωτική.
Κατηγορία: Άνθρωπος και Κοινωνία
Συχνότητα: Κάθε 25 του μηνός.
 
.
Ακολουθήστε το Kulturosupa.gr στα social media
 ..
      

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

1 Comments

  1. <strong>Κωστας</strong>
    Κωστας
    Ανησυχο πππο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο Παπακωνσταντίνου τάραξε την «Κοινή Ησυχία»... της Θεσσαλονίκης! Είδαμε & σχολιάζουμε
Ο Παπακωνσταντίνου τάραξε την «Κοινή Ησυχία»... της Θεσσαλονίκης! Είδαμε & σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 2401 Views

...η παράσταση αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό θέαμα το οποίο κατάφερε να ενώσει τον θεατρικό με τον μουσικό χώρο. Είδε ο Γιώργος Μπαστουνάς και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο