Στο εδώλιο στέλνει τον Χατζηγιάννη η εισαγγελέας Εφετών. ΓΙΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ…

357 Views
Στο εδώλιο στέλνει τον Χατζηγιάννη η εισαγγελέας Εφετών. ΓΙΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ… Στο εδώλιο στέλνει τον Χατζηγιάννη η εισαγγελέας Εφετών. ΓΙΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ…

 Στο εδώλιο στέλνει τον Χατζηγιάννη η εισαγγελέας Εφετών. ΓΙΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ…

Την απόρριψη της έφεσης που είχε ασκήσει ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης κατά του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, με πρότασή της (1199/16) προς το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, η εισαγγελέας Εφετών Ευσεβία Κορμικιάρη.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας εισηγείται προς το συμβούλιο Εφετών την απόρριψη της έφεσης του κατηγορούμενου τραγουδοποιού και την επικύρωση του βουλεύματος του συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίοι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραπέμπεται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την κατηγορία ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η υπόθεση, για την οποία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει παραπεμφθεί σε δίκη, αφορά σε ποσό 5 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να έστειλε στην Κύπρο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα που έχει εκδοθεί, ο τραγουδιστής «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».

Τον τελικό πάντως λόγο για το αν θα γίνει δεκτή η έφεση του κ. Χατζηγιάννη κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος τον έχει το συμβούλιο Εφετών.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
με 0 Σχόλια 3119 Views

 Στα χέρια των νικητών της καλύτερης παράστασης της χρονιάς για το 2020 βρίσκονται τα 4 κορυφαία #βραβεία που κέρδισαν στα 10α θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης οι συντελεστές της εμπνευσμένης «Ιστορίας χωρίς όνομα». Φώτο και βίντεο από το Αριστοτέλειον


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή