Είναι οριστικό: Χάρι και Μέγκαν δεν επιτρέπεται να αποκαλούνται «royals»

1217 Views
Είναι οριστικό: Χάρι και Μέγκαν δεν επιτρέπεται να αποκαλούνται «royals» Είναι οριστικό: Χάρι και Μέγκαν δεν επιτρέπεται να αποκαλούνται «royals»

 

.


«Θέλει να τελειώνει με αυτό το πράγμα»: αυτή τη φράση χρησιμοποίησαν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, εξηγώντας την απόφασή της να μην επιτρέπει πλέον στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να χρησιμοποιούν τίτλους που τους συνδέουν με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.
 
Το απόγευμα της Παρασκευής το παλάτι του Μπάκιγχαμ οριστικοποίησε τη ρήξη με το πριγκιπικό ζευγάρι, ανακοινώνοντας ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα επιτρέπεται από την άνοιξη του 2020 να χρησιμοποιούν τον τίτλο «Sussex Royal» σε οιαδήποτε περιοχή, λόγω «των συγκεκριμένων κανόνων που περικλείουν τον συγκεκριμένο τίτλο».
 
Με απλά λόγια ο Χάρι και η Μέγκαν θα διατηρήσουν τους τίτλους τους, αλλά δεν θα επιτρέπεται να τους χρησιμοποιούν, όπερ σημαίνει ότι πάει χαμένη η προσπάθειά τους για ανάπτυξη του brand «Sussex Royal», το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει στο εξαιρετικά οργανωμένο site τους, ενώ αποσύρθηκε και το σχετικό σήμα κατατεθέν.
 
Κάπως έτσι, οι Σάσεξ ανακαλύπτουν το εύρος των συνεπειών της απόφασής τους, ενώ πηγή κοντά στην Ελισάβετ αναφέρουν ότι «η βασίλισσα δεν θέλει να το συζητάει. Είναι αποφασισμένη να τελειώνει με αυτό το θέμα, καθώς το θεωρεί ως βλαπτικό για τη μοναρχία και σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ ότι την πλήγωσε. Έφθασε στο σημείο που δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτό, απλώς θέλει να τελειώσει».
 

Η βασιλική βιογράφος Σάλι Μπέντελ Σμιθ, σχολιάζοντας την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ τόνισε ότι «με την απαγόρευση της χρήσης του brand “Royal Sussex” ξεκαθάρισε ότι δεν θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τη βασιλική τους σχέση για κέρδος».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Αρχείο Θεατρικών παραστάσεων Θεσσαλονίκης: Οι πρεμιέρες του καλοκαιριού 2022 (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος)
Αρχείο Θεατρικών παραστάσεων Θεσσαλονίκης: Οι πρεμιέρες του καλοκαιριού 2022 (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος)
με 0 Σχόλια 1508 Views
Η πιο χρήσιμη θεατρική ατζέντα για κάθε θεατρόφιλο: τι είδε, τι έχασε αλλά και να ξαναθυμηθεί με όλες τις θεατρικές πρεμιέρες που δόθηκαν τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2022 στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή