Υψωσαν φράχτη με συρμπατόπλεγμα στο αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο Χόλιγουντ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

269 Views
Υψωσαν φράχτη με συρμπατόπλεγμα στο αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο Χόλιγουντ [ΕΙΚΟΝΕΣ] Υψωσαν φράχτη με συρμπατόπλεγμα στο αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο Χόλιγουντ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Υψωσαν φράχτη με συρμπατόπλεγμα στο αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο Χόλιγουντ [ΕΙΚΟΝΕΣ].

«Θα χτίσω έναν φράχτη στα σύνορα με το Μεξικό και θα τους κάνω να τον πληρώσουν» έχει πει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Και να που κάποιος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, αν και με... διαφορετικό τρόπο.

Την ημέρα, λοιπόν, που ο αμερικανός μεγιστάνας γιόρταζε την επίσημη υποψηφιότητά του από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών για τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, επέλεξε ο διάσημος καλλιτέχνης δρόμου, Plastic Jesus, για να του δώσει μία... πρόγευση.

Ο Plastic Jesus "έχτισε" με έναν φράχτη σαν αυτόν που ονειρεύεται ο Τραμπ το ίδιο του το... αστέρι στο Holywood Walk of Fame! Και μπορεί ο συγκεκριμένος φράχτης να μην είναι ψηλότερος από 20 εκατοστά, ωστόσο το "μήνυμα" που στέλνει είναι αντιστρόφως ανάλογης... έντασης.

Ο φράχτης γύρω από το αστέρι του Τραμπ είναι κατασκευασμένος από τσιμέντο κι έχει ηλεκτροφόρα σύρματα, καθώς και πολλές πινακίδες που απαγορεύουν την είσοδο...


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Με το βλέμμα στους επιδημιολογικούς χάρτες έρχονται 12 παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία (και με στριμώκολες χωρητικότητες).
Με το βλέμμα στους επιδημιολογικούς χάρτες έρχονται 12 παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία (και με στριμώκολες χωρητικότητες).
με 0 Σχόλια 2252 Views
Το θέατρο ΑΜΑΛΙΑ, δίνει τον δικό του αγώνα. Κάθε προγραμματισμός, κάθε προσπάθεια προγραμματισμού εκ προοιμίου είναι καταδικασμένη. Η καθημερινότητα μας δυστοπική γεμάτη καταθλιπτικά σενάρια. Για το αύριο ούτε λόγος να γίνεται…
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή