«Κυλιόμενοι λίθοι»: Rock και Metal ιστορίες της πόλης από τον Φώτη Τουμανίδη, στη νέα μουσική στήλη της «Κ» από 17/10/2017.

1483 Views
«Κυλιόμενοι λίθοι»: Rock και Metal ιστορίες της πόλης από τον Φώτη Τουμανίδη, στη νέα μουσική στήλη της «Κ» από 17/10/2017. «Κυλιόμενοι λίθοι»: Rock και Metal ιστορίες της πόλης από τον Φώτη Τουμανίδη, στη νέα μουσική στήλη της «Κ» από 17/10/2017.

Νέα μουσική στήλη της «Κ»

«Κυλιόμενοι λίθοι» από 17/10/2017.

Η Κουλτουρόσουπα υποδέχεται με μεγάλη χαρά τον μουσικό Φώτη Τουμανίδη, ως αρθρογράφο στην "Κ", παρέχοντάς του προσωπική στήλη με τον τίτλο «Κυλιόμενοι λίθοι»…
 
Η μουσική στήλη «Κυλιόμενοι λίθοι» κάθε 7, 17 και 27 του μηνός στις σελίδες του Kulturosupa.gr.
 
Ο Φώτης Τουμανίδης, με δικά του λόγια…
Η μουσική ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν δίπλα μου και με βοηθούσε να ξεπεράσω τις δύσκολες στιγμές. Αλλά ήταν εκεί και στις όμορφες στιγμές, μεγεθύνοντας τα συναισθήματά μου.
 
Υπάρχουν τραγούδια που είναι άμεσα συνδεδεμένα με κάποιες περιόδους της ζωής μου, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημιουργούς αυτών των κομματιών. Κάπως έτσι άρχισα να γράφω κι εγώ μουσική για να συνεισφέρω κάτι στην κοινωνία των φίλων της μουσικής.
 
Παίζω μπάσο εδώ και τρεις δεκαετίες. Έχω παίξει σε πολλές rock και metal μπάντες της πόλης, αλλά έχω παίξει επίσης, λαϊκά και παραδοσιακά, ελληνόφωνη ροκ,  έντεχνα και πολλά άλλα…
 
Είμαι ο Φώτης Τουμανίδης, μπασίστας των Emerald Sun και των Sunday Hats, και αυτή η στήλη έχει Rock και Metal ιστορίες της πόλης μας, γιατί χωρίς rock ‘n’ roll η σούπα δεν νοστιμεύει.
 
Έναρξη δημοσιεύσεων:
Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 στο  www.kulturosupa.gr και κάθε 7, 17 και 27 του μηνός

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή