«Άι στο διάολο» Τασία Χριστοδουλοπούλου ή πως δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα…

1454 Views
«Άι στο διάολο» Τασία Χριστοδουλοπούλου ή πως δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα… «Άι στο διάολο» Τασία Χριστοδουλοπούλου ή πως δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα…

Ο δαίμων του μικροφώνου ξαναχτύπησε στη Βουλή αποκαλύπτοντας τις θαυμαστές σχέσεις μεταξύ των εκπροσώπων του λαού στον ναό της Δημοκρατίας. Θα μου πείτε άνθρωπος είναι και η Χριστοδουλοπούλου! Ναι, αλλά έτυχε εκείνη τη στιγμή να προεδρεύει και της Ολομέλειας. 

Ακούγεται καθαρά, έστω κι αν το είπε ψιθυριστά, να διαολοστέλνει τον βουλευτή της ΝΔ, κ.Αθανασίου, εκ Λέσβου προερχόμενο ο οποίος αντελήφθη την ύβρη κατόπιν εορτής όταν τη διάβασε στα πρακτικά. Η κα Χριστοδουλοπούλου απλώς διέγραψε τη φράση από τα πρακτικά της Βουλής και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. 

Την δική της διάσταση για την επίμαχη δήλωση «Άι στο διάολο» που είπε στον Χαράλαμπο Αθανασίου έδωσε η Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου. 


Η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου
«Σε καμία στιγμή της διαδικασίας την οποία διηύθυνα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής δεν χρησιμοποίησα απαξιωτική ή υβριστική έκφραση και ειδικά ενάντια στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνηςκ. Χαρ. Αθανασίου. 

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι όταν πήρε τον λόγο ο κ. Αθανασίου και κατήγγειλε το ως άνω περιστατικό, δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εμένα και δήλωσα ότι δεν άκουσα τι ειπώθηκε και ότι όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του, για αυτό πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά. 

Κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν «στημένη», αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορούν να την αξιοποίησουν για να με πλήξουν». 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή