«Επώνυμοι μαμίκοι»: Το άλλο, το σεξουαλικό με τον Τοτό το ξέρεις; Από την Πίτσα Στασινοπούλου.

257 Views
«Επώνυμοι μαμίκοι»: Το άλλο, το σεξουαλικό με τον Τοτό το ξέρεις; Από την Πίτσα Στασινοπούλου. «Επώνυμοι μαμίκοι»: Το άλλο, το σεξουαλικό με τον Τοτό το ξέρεις; Από την Πίτσα Στασινοπούλου.

«Επώνυμοι μαμίκοι»: Το άλλο, το σεξουαλικό με τον Τοτό το ξέρεις; Από την Πίτσα Στασινοπούλου

       Πάντα εύρισκα τα ανέκδοτα «του Τοτού» έξυπνα και χαριτωμένα και γελούσα. Η καινούργια κατηγορία όμως «σεξουαλικά» … είναι  για τα μπάζα! Ούτε καν γκριμάτσα μειδιάματος, ακόμη κι αν είσαι άρρωστος χάχας ή ένα βήμα πριν την κατάθλιψη. Ίσα – ίσα  θα σου δώσουν μια, να πας να την βρεις με συνοπτικές διαδικασίες. Η κατηγορία «μπάζο» όμως για τα συγκεκριμένα ανέκδοτα, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς οι «επώνυμοι» (και καλά!) εμπνευστές τους, μια βαριά φαιδρότητα συνδυασμένη με ελαφρύ περιεχόμενο κρανίου, την έχουν! Ποιος νοιάζεται όμως γι αυτά, όταν εντός του σωβρακίου- αφήνουν να εννοηθεί ότι - διαθέτουν βαρβάτη προίκα κι όσο για την τεστοστερόνη τους – αφήνουν να εννοηθεί ότι - θα μπορούσαν άνετα να γίνουν δότες των απανταχού στερημένων!

       Με τέτοια (υποθετικά) προσόντα οι σύγχρονοι  μαμίκοι, είναι λογικό να σκαρώνουν δημοσίως ανέκδοτα σχετικά με τις σεξουαλικές επιδόσεις τους… γιατί πού θα βρουν ΠΙΟ εύκολο τρόπο να συζητηθεί το όνομά τους, καλή/ κακή ώρα; Η δε «συζήτηση- κράξιμο» προφανώς τους «φτιάχνει» ως η πλέον άμεση και αποτελεσματική τακτική προβολής, άλλωστε εκεί πόνταραν εξ αρχής… είπαμε «ελαφρύ περιεχόμενο κρανίου»… πόσο πιο κομψά να το πω! Οπότε ξέρω καλά ότι ασχολούμενη μαζί τους, τους εξυπηρετώ τα μέγιστα, αλλά προκειμένου να εκτονωθώ και να σκάσει λίγο το χειλάκι μας εν μέσω γενικής μαυρίλας, θα το κάνω. Και ΔΕΝ θέλω αντάλλαγμα για την εξυπηρέτηση, ούτε σε χρήμα, ούτε – αλίμονο- «σε είδος», που τους είναι και πιο εύκολο!
 
       Τώρα βέβαια… σε περίπτωση προσφοράς ο πειρασμός είναι μεγάλος και η περιέργεια μεγαλύτερη, μετά από τέτοια σεξοδιαφήμιση! Εδώ ο άπιστος Θωμάς είχε μπροστά του το θαύμα και  θέλησε να βάλει το χέρι «στον τύπο των ήλων» για να βεβαιωθεί! Επειδή όμως είμαι οπαδός του «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα», λέω ως γάτα που επιθυμεί να ζήσει 7 ζωές, να το αποφύγω. Έστω κι αν είναι… λειψό το ρεπορτάζ, βασισμένο σε φήμες κα μάλιστα «εξ ιδίων» εκπορευόμενες! Όπου κάποιος δημοσιογράφος ή φερόμενος ως τέτοιος, θέλει ας πούμε να πάρει  συνέντευξη από το βαρβάτο αρσενκό. Συγγνώμη, αλλά αν δεν ρωτήσει για τη σεξουαλική του ζωή με πάσα λεπτομέρεια, ΤΙ ακριβώς θα ρωτήσει; Για τη θεωρία της σχετικότητας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου ή την κατά φαντασίαν «καριέρα»;  Ή μήπως δεν πρόκειται για ερώτημα- κόλαφο, καθοριστικής σημασίας για το προφίλ και ανφάς του ερωτώμενου; Ή μήπως μπορεί να σταθεί συνέντευξη σελέμπριτυ χωρίς η μισή να αφορά στο σεξ και η άλλη μισή… στο σεξ; Έχει κάνει κάτι άλλο για να τον ρωτήσει και του διαφεύγει; Οι φανς καραδοκούν αποκλειστικά γι αυτό, χέστηκαν για οτιδήποτε άλλο ΔΕΝ έχει κάνει ή π.χ.για τις πολιτικές (χαχαχα..) απόψεις του.
 
       Και τί δηλαδή, ο σελέμπριτυ να φερθεί αγενώς και να ΜΗΝ απαντήσει; Να μην ταϊσει τους πεινασμένους θαυμαστές με λίγα πίτουρα – που έχει και περίσσευμα; Το ξέρει ότι στις ψαγμένες ερωτήσεις δεν το κατέχει το σπορ και δεν φταίει αυτός. ΔΕΝ μπορεί να είναι προικισμένος παντού διάολε! «Για σεξ ρώτα με ό,τι θες! Είναι και πιασάρικο… Θα σου απαντήσω τα πάντα, δεν κολώνω! Μόνο δύσκολες ερωτήσεις μη μου κάνεις και εκτεθούμε, έτσι;» Έτσι! Και όντως ΔΕΝ κολώνει ο τύπος, με το «καλημέρα» σου βγάζει φόρα παρτίδα ολάκερη την κρεβατοκάμαρα και λοιπούς χώρους σεξουαλικής αναψυχής συν τις τρισμέγιστες επιδόσεις του,  να έχεις να φαντασιώνεσαι! (λέμε τώρα…) Πριν καιρό είχαμε τον μαμίκο βουλευτή Τατσόπουλο να δηλώνει ευθαρσώς ότι «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», βάζοντας την άλλη μισή στην… αναμονή και προσφέροντας σε ολόκληρη πολύτιμες δόσεις  γέλιου, την ώρα που τουϊτάδικα και πενάκια γελοιογράφων έπαιρναν φωτιά! Μόλις πρόσφατα είχαμε έναν μοντέλο – τούρμπο να ομολογεί «με ειλικρίνεια» ότι «δεν μέτρησα με πόσες πήγα, αλλά πρέπει να είναι 4000 γυναίκες…» Που σημαίνει ότι στο μπλοκάκι (που ΔΕΝ μετρούσε) μπορεί να είναι και 4238, πάντως με τίποτα 3967, θα το είχε προσέξει! Άσε που λάθεψε χοντρά (πιωμένος ήταν;) κι έρχεται φίλος του ηθοποιός να διορθώσει τον μετριόφρονα επιβήτορα, μιλώντας για 8000 γυναίκες, καθότι κρατούσαν μαζί το μπλοκάκι και η σεξομηχανή αρέσκεται πολύ στο σεξ! Στο καπάκι, απανωτό χτύπημα από έτερο μαμίκο μάγειρα να μας κοινοποιεί ότι «έκανα σεξ με παντρεμένη και έβλεπε ο άνδρας της…» Πες το επιτέλους χρυσόστομε, που έχω νύχτες ολόκληρες να κλείσω μάτι μ’αυτή την αγωνία! Το ‘κανε ή δεν το ‘κανε; Με λύτρωσες σου λέω!
 
       Δεν έχω γνώσεις ψυχολογίας για να ερμηνεύσω τα εσώψυχα του επιδειξία μαμίκου, παρόλο που η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ανοιχτό βιβλίο. Η θετική μου επιστήμη μου έμαθε να χρησιμοποιώ σαν εργαλεία τη λογική και την παρατήρηση κι όταν θέλω να τα επιβεβαιώσω να καταφεύγω στο πείραμα. Ασκώντας λοιπόν τα μέσα που διδάχθηκα, κατέληξα ότι: Ο επιδειξίας γενικώς και σε οποιονδήποτε τομέα έχει σαφώς πρόβλημα «επιβεβαίωσης» και χαμηλή αυτοεκτίμηση, λαϊκά το λες και κόμπλεξ. «Κραυγάζει» για κάτι που στους άλλους περνά απαρατήρητο για να καταφέρει να πείσει, αλλά κυρίως για να το πιστέψει ο ίδιος. Όταν δε αυτό το «κάτι» αφορά στο σεξ, η λογική + παρατήρηση + πείραμα, λένε ότι: όταν κάποιος μιλάει πολύ για σεξ, είναι επειδή ΔΕΝ το κάνει, απλά το «φιλολογεί». Και όταν το ξεφτιλίζει στο μιλητό, άστα να πάνε! «Φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα» που λέει ΠΟΛΥ εύστοχα το άσμα. Και τούτοι οι επιδειξίες μαμίκοι… το τερμάτισαν, οπότε τζάμπα οι φαντασιώσεις καλή μου κοπελιά.
 
       Εκτός αν ανήκεις σε εκείνη την ανεξερεύνητη κατηγορία γυναικών που έλκονται από γελοίους φαφλατάδες με μόστρα ένα φωσφοριζέ κιτσάτο περιτύλιγμα και όταν ανοίξεις το kinder- έκπληξη, θα δεις από μέσα το χάος του τίποτα! Και αυτό σε περίπτωση που σταθείς τυχερή. Γιατί το πιθανότερο είναι να έρθεις αντιμέτωπη με άπειρα συμπλέγματα κι άντε να βρεις κουράγιο και υπομονή να λύσεις τους γόρδιους δεσμούς , όταν δεν το κατάφεραν μήνες ολόκληροι στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή.Γι αυτό σου λέω μη τσιμπάς, τζάμπα λιγουρεύεσαι τον «κατά δήλωσή του» επιβήτορα. Ο αυθεντικός το αποδεικνύει «εν τοις πράγμασι», όχι «εν τοις λόγοις». Ίσα- ίσα που ως σιγανό ποτάμι ΔΕΝ του παίρνεις κουβέντα, μακάρι να τον κρεμάσεις ανάποδα! Θα μου πεις σπάνιο είδος αρσενικού υπό εξαφάνιση, αλλά ΑΞΙΖΕΙ γαμώτο να το ψάξεις! Και για να σε διευκολύνω ΜΗΝ το αναζητήσεις ούτε γι αστείο σε κοιλιακούς – καλοριφέρ ή μανίκια- τατουάζ. ΑΛΛΟΥ θα το βρεις και θα με θυμηθείς… Ωστόσο, για να μη ξεχνιόμαστε, η αγωνιώδης απορία παραμένει: «ΠΟΣΕΣ ήταν τελικά ρε Σπαλιάρα;» Όταν με το καλό σηκωθείς απ’ το κρεβάτι, διευκρίνισέ μας επισήμως να χαρείς!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Π. Στασινοπούλου
Π. Στασινοπούλου
Δεν ξέρω ποιος είπε το ευφυές «αν δεν μπορείς να αποφύγεις ένα βιασμό, κάτσε κι απόλαυσέ τον»! Είναι αλήθεια ότι οι βιασμοί τριγύρω σε όλα τα επίπεδα, δεν μετριούνται καν… είναι επίσης αλήθεια ότι όσο κι αν προσπαθείς να τους αποφύγεις, μάταιος κόπος… ε, ΟΧΙ όμως φίλε μου και να τους «απολαύσω»! Θα κραυγάζω την ώρα που «βιάζομαι» κι ας ενοχλώ τα ευαίσθητα ή βουλωμένα αυτιά. Κι αν θέλεις να μοιραστούμε τον πόνο μας… kal.stassinopoulou@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή