Φίλιππος Σοφιανός για ριάλιτι: «Απόλυτη χυδαιότητα, το σύνδρομο του μπανιστιρτζή»

621 Views
Φίλιππος Σοφιανός για ριάλιτι: «Απόλυτη χυδαιότητα, το σύνδρομο του μπανιστιρτζή» Φίλιππος Σοφιανός για ριάλιτι: «Απόλυτη χυδαιότητα, το σύνδρομο του μπανιστιρτζή»

 

Ο γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» για όλα με την Νάντια Κοντογεώργη και επιτέθηκε κατά των ιδιωτικών καναλιών για τα ριάλιτι που παρουσιάζουν στη μικρή οθόνη.

«Η τηλεόραση πια έχει ξεσπαθώσει, έχει ξεβρακωθεί, δεν την ενδιαφέρει καμία επιμόρφωση, δεν την ενδιαφέρει καμία κουλτούρα, κανένας πολιτισμός. Δεν μιλάω για τη δημόσια τηλεόραση, μιλάω για τα ιδιωτικά κανάλια, τα οποία είναι ιδιωτικά μαγαζιά και κάνουν τη δουλειά τους. Η δουλειά τους είναι αυτή, να βγάλουν φράγκα» είπε.

«Το “βγάζω φράγκα” σημαίνει ότι υποκινώ τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου, τα γαργαλάω, τα τσιγκλάω για να τα κάνω θέμα και νούμερα ακροαματικότητας για να δείξω την άλλη μέρα ότι να ποιο είναι το πρώτο κανάλι» πρόσθεσε.

Στηριγμένο πού; Στην απόλυτη χυδαιότητα; Στο απόλυτο ριάλιτι; Στην απόλυτη κλειδαρότρυπα; Στο σύνδρομο του μπανιστιρτζή που θέλουν όλοι να βάλουν το μάτι σε μια κλειδαρότρυπα και να βλέπουν τι κάνει ο άλλος; Είναι εξωφρενικό αυτό το πράγμα», κατέληξε ο ηθοποιός.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Φίλιππος Σοφιανός

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή