Άσε μας ρε ΣΚΑΙ με το τηλεσκουπίδι. Εξώδικο για να μην ασχολούνται με το Survivor

1714 Views
Άσε μας ρε ΣΚΑΙ με το τηλεσκουπίδι. Εξώδικο για να μην ασχολούνται με το Survivor Άσε μας ρε ΣΚΑΙ με το τηλεσκουπίδι. Εξώδικο για να μην ασχολούνται με το Survivor

 

Η πραγματικότητα είναι πως το ριάλιτι επιβίωσης σαρώνει σε τηλεθέαση κι αυτό έχει κάνει πολλές εκπομπές από ανταγωνιστικά κανάλια να ασχολούνται ώρες μαζί του και να δίνουν στον αέρα Spoiler, δηλαδή πληροφορίες για το τι θα γίνει παρακάτω στο παιχνίδι.

Σε εξώδικο διαμαρτυρία προχώρησε ο ΣΚΑΪ βλέποντας να πλήττεται σημαντικά από τα spoilers που κυκλοφορούν καθημερινά και ιδίως από τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.

Το εξώδικο (απόσπασμα) του σταθμού αναφέρει:

Σας καλούμε άμεσα και πάντως εντός 24 ωρών από την παραλαβή της παρούσας να παύσετε τις ανωτέρω ενέργειες και ειδικότερα να απέχετε από την καθ’ οιονδήποτε τρόπο (μέσω τηλεόρασης, διαδικτύου ή/και με κάθε άλλο μέσο ή μέθοδο) προβολή, μετάδοση, αναμετάδοση και εν γένει αναπαραγωγή οιωνδήποτε αναφορών, πληροφοριών, δημοσιευμάτων τρίτων, εικόνων και κάθε υλικού που αφορά στην εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας σε επεισόδια του προγράμματος «SURVIVOR» που δεν έχουν ακόμα μεταδοθεί (π.χ. όσον αφορά στα επί μέρους αγωνίσματα, την αποχώρηση/παραμονή των παικτών, τον νικητή/τρια, τους φιναλίστ, κλπ.).

Άλλως, σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των έννομων συμφερόντων μας, ζητώντας την πλήρη απαγόρευση μετάδοσης υλικού σχετικά με το πρόγραμμα και την αποκατάσταση κάθε ζημίας που τυχόν θα υποστεί η εταιρεία μας, συνεπεία της ως άνω συμπεριφοράς σας.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΣΚΑΙSurvivor

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή