Ρωτήστε ότι θέλετε τον ηθοποιό ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ… [και για τη συμμετοχή σας 1 διπλή πρόσκληση]… Δείτε πως...

261 Views
Ρωτήστε ότι θέλετε τον ηθοποιό ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ… [και για τη συμμετοχή σας 1 διπλή πρόσκληση]… Δείτε πως... Ρωτήστε ότι θέλετε τον ηθοποιό ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ… [και για τη συμμετοχή σας 1 διπλή πρόσκληση]… Δείτε πως...

Ρωτήστε ότι θέλετε τον ηθοποιό ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…  [και για τη συμμετοχή σας 1 διπλή πρόσκληση]…

Δείτε πως...
Η συνεντευξιακή στήλη της Κουλτουρόσουπας πέρασε και στα χέρια των αναγνωστών της με μεγάλη επιτυχία. Εμείς έχουμε την επιμέλεια της συνέντευξης που θα φιλοξενήσουμε στις σελίδες μας, εσείς ρωτάτε ότι θέλετε, και οι καλλιτέχνες απαντούν στις δικές σας και μόνο ερωτήσεις.
Ένας σπουδαίος ηθοποιός ο Κώστας Καζάκος είναι στην διάθεση όλων των αναγνωστών της Κουλτουρόσουπας και περιμένει να απαντήσει στις δικές σας και ΜΟΝΟ ερωτήσεις λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπληκτικής παράστασης  "H Ανάκριση" του Πέτερ Βάις στο θέατρο Εγνατία.
Και πως γίνεται αυτό;
Δείτε πως.
Αφού σκεφτείτε και συντάξετε την ερώτηση που θα θέλατε να σας απαντήσει την στέλνετε σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο σας στο e-mail kulturosupa2@gmail.com και με την ένδειξη –θέμα, «ΚΑΖΑΚΟΣ».
Από το σύνολο των ερωτήσεων που θα λάβουμε, θα επιλεγούν 10 έως 15, οι οποίες θα σταλούν στο ηθοποιό.
Οι απαντήσεις του μαζί με το ονοματεπώνυμο σας θα δημοσιευτούν στην «Κ» σε μια συνέντευξη που το πρώτο και τελευταίο λόγο έχετε εσείς.
Υγ. Ανεξάρτητα από την τελική επιλογή των ερωτήσεων, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ συμμετέχετε στην κλήρωση διεκδικώντας μια διπλή πρόσκληση για να δειτε την παράσταση την πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου στο θέατρο Εγνατία.
Συμμετάσχετε έστω και αν δεν μένετε Θεσσαλονίκη έχοντας την τιμή να σας απαντά ονομαστικά στην ερώτηση σας.
Υγ2.  Ξεφύγετε από τετριμμένες και συνηθισμένες ερωτήσεις, όχι ότι αποκλείονται, ωστόσο η «Κ» είναι ένας εναλλακτικός πολιτιστικός ιστότοπος που τολμά και σας δίνει το βήμα για οποιαδήποτε ανατρεπτική ερώτηση. Σαφώς οι εκ του πονηρού ερωτήσεις θα απορριφθούν .
ΠΡΟΣΟΧΗ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

-Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ καθώς και το όνομα που κέρδισε την διπλή  πρόσκληση. 
*Kαθιερώστε την στήλη συνεντευξιακών ερωτήσεων από αναγνώστες κάνοντας την αποκλειστικά δικιά σας.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ...
"Κ"
.
"H Ανάκριση" του Πέτερ Βάις.
Πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου στο θέατρο Εγνατία.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ντοκουμέντο ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ [είδαμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα]. Χορηγός επικοινωνίας Κουλτουρόσουπα.
O Κώστας Καζάκος επικεφαλής ενός εξαιρετικού 11μελούς θιάσου, παρουσιάζει το εμβληματικό, επίκαιρο έργο - κραυγή για τις ιδέες και τις πράξεις του ναζισμού. Κανείς δεν μπορεί σήμερα να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει. Ή ότι δεν θυμάται.
σε απόδοση σκηνοθεσία Σταύρου Σ. Τσακίρη.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Η δίκη των 7 του Σικάγο»: Μια υπόθεση που επανέρχεται για να προβληματίσει. Είδαμε & Σχολιάζουμε.
«Η δίκη των 7 του Σικάγο»: Μια υπόθεση που επανέρχεται για να προβληματίσει. Είδαμε & Σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 443 Views

Μια ταινία η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν τα τέλη της δεκαετίας του 1960 στο Σικάγο των Η.Π.Α.  Είδε και σχολιάζει η Ελένη Μαντίκου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή