Ρωτήστε ότι θέλετε!!! τον ηθοποιό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΑΚΗ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ της Κουλτουρόσουπας ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δείτε τι και πως...

350 Views
Ρωτήστε ότι θέλετε!!!  τον ηθοποιό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΑΚΗ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ  της Κουλτουρόσουπας ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δείτε τι και πως... Ρωτήστε ότι θέλετε!!! τον ηθοποιό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΑΚΗ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ της Κουλτουρόσουπας ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δείτε τι και πως...

Ρωτήστε ότι θέλετε!!!  τον ηθοποιό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΑΚΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ  της Κουλτουρόσουπας ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  [και δωράκι 1 διπλή πρόσκληση]…

Δείτε τι και πως…

Η συνεντευξιακή στήλη της Κουλτουρόσουπας περνά και στα χέρια των αναγνωστών της. Εμείς έχουμε την επιμέλεια της συνέντευξης που θα φιλοξενήσουμε στις σελίδες μας, εσείς ρωτάτε ότι θέλετε, και οι καλλιτέχνες απαντούν στις δικές σας και μόνο ερωτήσεις.
Ξεκίνημα με ένα λαμπερό πρόσωπο που μας έχει εντυπωσιάσει ΘΕΑματικά! Και παίζει και  χορεύει, και τραγουδά. Και από 22 Ιανουαρίου, μαζί με εκλεκτή παρέα θα βρίσκεται στο  θέατρο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ"  για να τον απολαύουμε στην μουσικοθεατρική παράσταση "ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ". 
Ο Παναγιώτης Πετράκης είναι στην διάθεση όλων των αναγνωστών της Κουλτουρόσουπας  ΑΠΟ ΤΩΡΑ για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας…
Πως;
Πιο εύκολα δεν γίνεται..
Αφού σκεφτείτε και συντάξετε την ερώτηση που θα θέλατε να σας απαντήσει, την στέλνετε στο e-mail kulturosupa2@gmail.com  σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και με την ένδειξη – θέμα «ΠΕΤΡΑΚΗΣ».
Από το σύνολο των ερωτήσεων που θα λάβουμε, θα επιλεγούν 15 έως 20, οι οποίες θα σταλούν στον καλλιτέχνη.
Οι απαντήσεις του μαζί με το ονοματεπώνυμο σας θα δημοσιευτούν στην «Κ» σε μια συνέντευξη που το πρώτο και τελευταίο λόγο έχετε εσείς.
Υγ. Ανεξάρτητα από την τελική επιλογή των ερωτήσεων, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ συμμετέχετε στην κλήρωση διεκδικώντας μια διπλή πρόσκληση για να δειτε από κοντά τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΑΚΗ στο Αριστοτέλειον.
Υγ2.  Ξεφύγετε από τετριμμένες και συνηθισμένες ερωτήσεις, όχι ότι αποκλείονται, ωστόσο η «Κ» είναι ένας εναλλακτικός πολιτιστικός ιστότοπος που τολμά και σας δίνει το βήμα για οποιαδήποτε ανατρεπτική ερώτηση. Σαφώς οι εκ του πονηρού ερωτήσεις θα απορριφθούν .
ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 2Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, καθώς και το όνομα που κέρδισε την διπλή  πρόσκληση.
Μη αργείτε, καθιερώστε την στήλη συνεντευξιακών ερωτήσεων από αναγνώστες κάνοντας την αποκλειστικά δικιά σας.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ...
"Κ"


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
O τενόρος Κωνσταντίνος Κληρονόμος μιλά εφ’ όλης της ύλης στην Κουλτουρόσουπα.
O τενόρος Κωνσταντίνος Κληρονόμος μιλά εφ’ όλης της ύλης στην Κουλτουρόσουπα.
με 0 Σχόλια 448 Views

Με συνεργασίες σε σκηνές Ελλάδας και εξωτερικού, ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο αλλά και ρόλους σε σπουδαίες όπερες , σπουδές με υποτροφίες και διακρίσεις ο #ΚωνσταντίνοςΚληρονόμος με αφορμή τη συμμετοχή του στη συναυλία #SwingingChristmas μιλά στη #ΜαρίαΓρηγοριάδου αποκλειστικά για την Κουλτουρόσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή