Επιτέλους μαζέψτε τον Ρουβίκωνα – Οργή Πορτοσάλτε για την «έφοδο»: «Αυτό είναι τρομοκρατία».

516 Views
Επιτέλους μαζέψτε τον Ρουβίκωνα – Οργή Πορτοσάλτε για την «έφοδο»: «Αυτό είναι τρομοκρατία». Επιτέλους μαζέψτε τον Ρουβίκωνα – Οργή Πορτοσάλτε για την «έφοδο»: «Αυτό είναι τρομοκρατία».

 

Για την άνανδρη επίθεση που έγινε στο σπίτι του από τον Ρουβίκωνα μίλησε ο Αρης Πορτοσάλτε το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην επίθεση που έγινε το βράδυ έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας του στα Βριλήσσια, όπου μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους.

Ο Πορτοσάλτε, στην εκπομπή «Σήμερα» ανέφερε πως ο μεγάλος του γιος μαζί με την γυναίκα του είδαν πρώτοι τα αποτελέσματα της επίθεσης, τονίζοντας πως αυτό είναι μία ιστορία που ζει εδώ και δέκα χρόνια.

«Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν μόνο χαρτάκια. Δεν θέλω να σκεφτώ το επόμενο στάδιο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Δέκα χρόνια ζω αυτή την ιστορία, έχουν καταστραφεί περιουσιακά στοιχεία, έχουν χαλάσει αυτοκίνητο μας».

Μάλιστα, σχολίασε και μερίδα αντιδράσεων στα σόσιαλ, λέγοντας πως «υπάρχουν κάτι φιρφιρίκοι που θέλουν να πουν ότι είμαστε με τον Ρουβίκωνα, αλλά δεν το γράφουν και λένε σιγά μωρέ για μια μπογιά. Για να δούμε τι θα συνέβαινε σε μια τέτοια περίπτωση στο δικό τους σπίτι».

Στην συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως τέτοιους είδους κινήσεις, αποτελούν τρομοκρατία. «Κανείς δεν δικαιούται να πάει στο σπίτι κανενός, δεν είναι όργανο του κράτος ο Ρουβίκωνας. Όταν υπάρχει αυτή η παρέμβαση είναι τρομοκρατία, γράψτε το στο νόμο» είπε.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Για δυνατή ανάγνωση... «Η γη της σκιάς» της Βικτόριας Κόστοβα. Διαβάσαμε & σχολιάζουμε.
Για δυνατή ανάγνωση... «Η γη της σκιάς» της Βικτόριας Κόστοβα. Διαβάσαμε & σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 426 Views
Ημέρα καραντίνας Νο 7.982…. είμαστε σπίτι; Περιορισμένοι; Εγκλωβισμένοι; Βαριόμαστε και δεν έχουμε τι να κάνουμε; Έχουμε καταντήσει την κουζίνα δεύτερο υπνοδωμάτιο; Η λύση είναι εύκολη! Ένα καλό βιβλίο! Μια δυνατή πλοκή με γενναία έκταση μπορεί να κρατήσει συντροφιά και να μας αποφορτίσει από τον σουρεαλισμό που ζούμε.. Διάβασε και σχολιάζει η Μαριάννα Μπουρουτζή.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή