Ρωτήστε ότι θέλετε τον τραγουδιστή ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ [και για τη συμμετοχή σας 1 διπλή πρόσκληση]

437 Views
Ρωτήστε ότι θέλετε τον τραγουδιστή ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  [και για τη συμμετοχή σας 1 διπλή πρόσκληση] Ρωτήστε ότι θέλετε τον τραγουδιστή ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ [και για τη συμμετοχή σας 1 διπλή πρόσκληση]

Ρωτήστε ότι θέλετε τον τραγουδιστή ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ… 
[και για τη συμμετοχή σας 1 διπλή πρόσκληση]…
Η συνεντευξιακή στήλη της Κουλτουρόσουπας συνεχίζεται ακάθεκτη μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και τις συμμετοχές σας σε εαυτό.
Υπενθυμίζουμε, εμείς έχουμε μόνο την επιμέλεια της συνέντευξης που θα φιλοξενήσουμε στο www.kulturosupa.gr εσείς ρωτάτε ότι θέλετε και οι καλλιτέχνες απαντούν στις δικές σας και μόνο ερωτήσεις.

Ο τραγουδιστής ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ από σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 3 Μαρτίου έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 Μαρτίου είναι στην διάθεση όλων των αναγνωστών της Κουλτουρόσουπας και περιμένει να απαντήσει στις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ και ΜΟΝΟ ερωτήσεις λίγο πριν την πρεμιέρα της μουσικής του παράστασης στο Love casual living
Και τι κάνετε;
Αφού σκεφτείτε και συντάξετε την ερώτηση
σε πρώτο πρόσωπο που θα θέλατε να σας απαντήσει, την στέλνετε σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο σας στο e-mail kulturosupa2@gmail.com και με την ένδειξη – θέμα, «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ».
Από το σύνολο των ερωτήσεων που θα λάβουμε, θα επιλεγούν 15, οι οποίες θα σταλούν στον τραγουδιστή.
Οι απαντήσεις του μαζί με το ονοματεπώνυμο σας θα δημοσιευτούν στην «Κ» σε μια συνέντευξη που το πρώτο και τελευταίο λόγο έχετε εσείς.
Υγ. Ανεξάρτητα από την τελική επιλογή των ερωτήσεων, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ συμμετέχετε στην κλήρωση διεκδικώντας μια διπλή πρόσκληση για να δειτε την μουσική παράσταση την στο Love casual living.
Συμμετάσχετε έστω και αν δεν μένετε Θεσσαλονίκη έχοντας την χαρά να σας απαντήσει ονομαστικά στην ερώτηση σας.
Υγ2.  Ξεφύγετε από τετριμμένες και συνηθισμένες ερωτήσεις, όχι ότι αποκλείονται, ωστόσο η «Κ» είναι ένας εναλλακτικός πολιτιστικός ιστότοπος που τολμά και σας δίνει το βήμα για οποιαδήποτε ανατρεπτική ερώτηση. Σαφώς οι εκ του πονηρού ερωτήσεις θα απορριφθούν .
ΠΡΟΣΟΧΗ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
-Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ καθώς και το όνομα που κέρδισε την διπλή  πρόσκληση.
 .
ο Παντελής Θαλασσινός περιμένει τους φίλους του, στη Θεσσαλονίκη, στον υπέροχο χώρο Love Casual Living, για να τραγουδήσει και να επικοινωνήσει το καινούργιο του διπλό CD «Ανοιχτή Ακρόαση», με τα πιο γνωστά του τραγούδια, το οποίο ηχογραφήθηκε παρουσία κοινού. Φυσικά, όχι μόνο αυτά.
Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα, που με τον μοναδικό τρόπο του Παντελή, εναλλάσσει το ροκ με το παραδοσιακό, ερμηνεύοντας τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια σπουδαίων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Ηλία Ανδριόπουλου και άλλων. 
Μαζί του μία νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια η Νάνα Μπινοπούλου
Κόντρα σε μια εποχή, που θέλει οι χώροι να μεγαλώνουν και οι παρέες να μικραίνουν, τα συστήματα Μουσική-Τέχνες-Πολιτισμός, να έχουν γίνει επικίνδυνα ασταθή, η έξοδος για ψυχαγωγία-διασκέδαση επικίνδυνα σπάνια, η δημιουργία επικίνδυνα μόνη, η ακρόαση ακόμα περισσότερο, το άγγιγμα επικίνδυνα σπάνιο, τα σκουπίδια -κάθε είδους- επικίνδυνα πολλά και ο  διάλογος αδύνατος…
Με την σταθερή ευαισθησία του, αλλά και τον σεβασμό του στην τέχνη συνολικά, ο Παντελής Θαλασσινός, εκτός από την δημιουργία πολυαγαπημένων τραγουδιών, καταφέρνει να «μοιράζεται» συναισθήματα, σε μιά αγκαλιά με τους καλεσμένους του και να ξυπνάει μέσα μας, κάθε τι, που μας κάνει να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε.  
Παρόντες θα είναι επίσης οι φίλοι και σύντροφοι, Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά-Γκάϊντες-τσαμπούνες), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο-keyboards), Γιάννης  Πλαγιανάκος (Κοντραμπάσο), Γιάννης Βιλιώτης (μπουζούκι) και στον ήχο οι Γιώργος Καρυώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας .
 
Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Μαρτίου 2014
Ωρα προσέλευσης: 22:00
Είσοδος: 10 Ευρώ, φοιτητικό/ ανεργίας 7ευρώ
Πληροφορίες.LOVE|CASUAL LIVING: Σε νέα διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: . 2310 365425 | 2310 441601
Facebook: Lovecasualliving Afull, Lovecasual Living B .

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή