Στην 'Άχρηστη η Ελένη Ψυχούλη είναι ερωτευμένη με τον εαυτό της.

3405 Views
Στην 'Άχρηστη η  Ελένη Ψυχούλη είναι ερωτευμένη με τον εαυτό της. Στην 'Άχρηστη η Ελένη Ψυχούλη είναι ερωτευμένη με τον εαυτό της.

Δηλώσεις παραχώρησε η Ελένη Ψυχούλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, αλλά και την ανατροφή του γιου της.


Αρχικά, αναφέρθηκε στο μεγάλωμα του γιου της και τις αρχές που ακολουθεί. «Φρόντισα να τον μεγαλώσω σωστά με όλα τα λάθη που έκανα, εκατομμύρια λάθη. Υπήρχε όμως, μια γραμμή. Να σέβεσαι το παιδί σου και τον κάθε άνθρωπο που αγαπάς. Όταν σέβεσαι, δεν παρεμβαίνεις. Δεν ονειρεύεσαι για τον άλλο, δεν κάνεις πλάνα. Τον αφήνεις στην ησυχία του και ακούς. Όχι πάντα αυτά που σου λέει, αλλά την ψυχή του», είπε χαρατηριστικά.


Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις, η Ελένη Ψυχούλη δήλωσε πως δεν είναι το κατάλληλο άτομο για να μιλήσει για κάτι τέτοιο. «Είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος να πει για σχέσεις, αλλά πιστεύω ότι ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα», είπε.

«Να μην ψάχνεις κινητά, να μην ψάχνεις στο μυαλό του άλλου κι εκεί που δεν θέλει, να μην ψάχνεις γενικά και να μπορείς να δίνεις. Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις είναι το φόρτε μου. Επίσης, έχω να πω, ότι όσο γερνάω δεν ξέρω τίποτα. Για τις σχέσεις δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω καμία συνταγή επιτυχίας», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε κλείνοντας, με βάση την πείρα της έχει καταλήξει πως οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητες στη ζωή ενός ανθρώπου.

«Μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικοί έρωτες. Ας πούμε, εγώ συνειδητοποίησα πολύ μεγάλη ότι είμαι τρελά ερωτευμένη με τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή. Όσο κακό κι αν ακούγεται αυτό. Επειδή με αγαπάω τόσο πολύ και με βρίσκω τόσο ιδανικ
ή για εμένα και τόσο ακατάλληλη και δύσκολη για οποιονδήποτε άλλο, μπορώ να τους καταλάβω», δήλωσε.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο