Στην πυρά...η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά και η συγνώμη...

2585 Views
Στην πυρά...η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά και η συγνώμη... Στην πυρά...η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά και η συγνώμη...

 

Στο στόχαστρο των αρχών τέθηκε μία διαφήμιση αυτοκινήτου, η οποία γυρίστηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή ενός τραγουδιστή, δίχως όμως να έχει λάβει την απαραίτητη άδεια από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε σημερινή, Κυριακή, ανακοίνωσή του, «η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Της ανακοίνωσης του υπουργείου προηγήθηκαν αντιδράσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες προκάλεσε η ανάρτηση φωτογραφίας του τραγουδιστή να σταθμεύει το διαφημιζόμενο όχημα στο Ηρώδειο. 

Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής: 

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις».
.
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε από την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με διαφημιστικό περιεχόμενο έξω από το Ηρώδειο, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Σκέψεις μετά την γλυκύτατη ταινία «Η Πανσιόν»… Είδαμε & σχολιάζουμε
Σκέψεις μετά την γλυκύτατη ταινία «Η Πανσιόν»… Είδαμε & σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 1715 Views

 Ένα απολαυστικό και αισιόδοξο αφιέρωμα στην τρίτη ηλικία, γιατί… «το να μεγαλώνουμε είναι αναπόφευκτο, το να γερνάμε είναι επιλογή»! Είδε η Πίτσα Στασινοπούλου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή