Ξέσπασμα Ορέστη Τσανγκ για τον κορωνοϊό: «Δεν είναι ο ιός της Κίνας, δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι νυχτερίδες»

1368 Views
Ξέσπασμα Ορέστη Τσανγκ για τον κορωνοϊό: «Δεν είναι ο ιός της Κίνας, δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι νυχτερίδες» Ξέσπασμα Ορέστη Τσανγκ για τον κορωνοϊό: «Δεν είναι ο ιός της Κίνας, δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι νυχτερίδες»

 


Την δυσαρέσκειά του για όσα έχουν ακουστεί και ακούγονται για τον νέο κορονοϊό που έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 1.400 ανθρώπους εξέφρασε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, Ορέστης Τσανγκ.

Μιλώντας σε εκπομπή στο κανάλι ΟΡΕΝ, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην προέλευση του θανατηφόρου κορωνοιού. «Δεν είναι ο ιός της Κίνας», είπε ξεσπώντας ο Τσανγκ. 

«Δεν είναι σαφές από πού είναι η προέλευση του ιού, τις προάλλες που αναφέρθηκε πως προήλθε από κάποιο περίεργο ή άγριο ζώο, εγώ προσωπικά δεν έχω φάει κάποιο άγριο ζώο. 

Καταλαβαίνετε πως η Κίνα είναι μια χώρα με 1,4 δισεκατομμύρια πληθυσμό, αν κάποιος τρώει τέτοια ζώα… Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους» τόνισε ο Ορέστης Τσανγκ.

«Αυτό μου πείραξε περισσότερο είναι ότι είναι ο “ιός της Κίνας”. Όχι δεν είναι ο “ιός της Κίνας”! Ο ιός αυτός λέγεται κορωνοϊός, υπάρχουν πάρα πολλοί παγκοσμίως απλώς αυτός ο ιός προήλθε από την Κίνα. Αυτό είναι που με πειράζει. Και να μην ξεχάσουμε όλα αυτά τα μέτρα που έχει πάρει η Κινεζική κυβέρνηση για την καταπολέμηση του ιού. Είμαι πολύ χαρούμενος που ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν συνέβησαν τα κρούσματα που έγιναν σε άλλες ευρωπαϊκές

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή