«Καραγκιόζη» χαρακτήρισε τον Ορέστη Τσανγκ δημοτικός σύμβουλος της Θεσσαλονίκης

378 Views
«Καραγκιόζη» χαρακτήρισε τον Ορέστη Τσανγκ δημοτικός σύμβουλος της Θεσσαλονίκης «Καραγκιόζη» χαρακτήρισε τον Ορέστη Τσανγκ δημοτικός σύμβουλος της Θεσσαλονίκης

 «Καραγκιόζη» χαρακτήρισε τον Ορέστη Τσανγκ δημοτικός σύμβουλος της Θεσσαλονίκης.

«Καραγκιόζη» χαρακτήρισε τον Ορέστη Τσανγκ ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή Πόλη» Γιώργος Αβαρλής, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρο Πέγκα για την επιλογή του να προσκαλέσει τον παίκτη του Survivor στην παρουσίαση της στρατηγικής του δήμου Θεσσαλονίκης στον τομέα του τουρισμού.

«Ποιος τον φώναξε στο πάνελ; Δεν είναι ντροπή; Ποιον φωνάξατε; Έναν αιρετό; Έναν καραγκιόζη φωνάξατε. Για μένα είναι καραγκιόζηδες όλοι αυτοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβαρλής, αιφνιδιάζοντας τους συναδέλφους του στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Η τελευταία αποστροφή του λόγου του κ. Αβαρλή προκάλεσε την αποδοκιμασία της τέως αντιδημάρχου Οικονομικών Γιούλης Ρανέλλα, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ορέστη Τσανγκ, λέγοντας μάλιστα ότι είναι από την Τριανδρία. «Εμένα φώναξε ο κ. Πέγκας; Ε, όχι βέβαια. Ξεφτίλα είναι, αλλά, όταν ο δήμαρχος χαριεντίζεται με τους Ψινάκηδες και με τον Γαβαλά, τότε δικαιολογούνται όλα αυτά του κ. Πέγκα», συνέχισε ο κ. Αβαρλής.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα διέκοψε τον Γιώργο Αβαρλή, θυμίζοντάς του ότι ο κ. Ψινάκης είναι εκλεγμένος δήμαρχος.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή