Τώρα σωθήκαμε! Την Νοτοπούλου προορίζουν για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης!!!

1373 Views
Τώρα σωθήκαμε! Την Νοτοπούλου προορίζουν για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης!!! Τώρα σωθήκαμε! Την Νοτοπούλου προορίζουν για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης!!!

Ανεβασμένες λένε πως είναι οι μετοχές της επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνας Νοτοπούλου. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την έχουν χρήσει υποψηφία για το δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες δηµοτικές εκλογές.


Μάλιστα με δεδομένο ότι οι δύο προηγουµένοι υποψήφιοι (Κουράκης το 2006 και Μηταφίδης το 2010 και το 2014) έχουν τεθεί εκτός, τα σενάρια πολλαπλασιάζονται.


Ωστόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, φαίνεται ότι δεν έχουν την κ. Νοτοπούλου για το δημαρχιακό θώκο, αφού θεωρούν ότι προσφέρει πολύτιμο υπηρεσίες στην προώθηση του κυβερνητικού έργου στη Βόρεια Ελλάδα. Ωστόσο η υποψηφιότητα παραμένει ρευστή, ειδικά αν υπάρξουν κάλπες νωρίτερα για εθνικές εκλογές…

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Με το βλέμμα στους επιδημιολογικούς χάρτες έρχονται 12 παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία (και με στριμώκολες χωρητικότητες).
Με το βλέμμα στους επιδημιολογικούς χάρτες έρχονται 12 παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία (και με στριμώκολες χωρητικότητες).
με 0 Σχόλια 2272 Views
Το θέατρο ΑΜΑΛΙΑ, δίνει τον δικό του αγώνα. Κάθε προγραμματισμός, κάθε προσπάθεια προγραμματισμού εκ προοιμίου είναι καταδικασμένη. Η καθημερινότητα μας δυστοπική γεμάτη καταθλιπτικά σενάρια. Για το αύριο ούτε λόγος να γίνεται…
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή