Notis: Στους βιαστές των συνόρων μας και της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!»

257 Views
Notis: Στους βιαστές των συνόρων μας και της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!» Notis: Στους βιαστές των συνόρων μας και της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!»

Notis: Στους βιαστές των συνόρων μας και της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!»

Γνωστός για τις ρηξικέλευθες απόψεις του και για τον άκρατο πατριωτισμό του, ο Νότης Σφακιανάκης πήρε σαφή άποψη για το μεταναστευτικό και για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Κω. Έτσι, με απρόσμενη πρωτοβουλία του, οι πολίτες της Κω καλούνται να υπογράψουν μια κοινοποίηση προς όλες τις αρχές, απαιτώντας την άμεση λύση του μεταναστευτικού, με την προστασία των ελληνικών συνόρων.

Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει ότι οι πρόσφυγες "με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας", ενώ παρακάτω διαβάζουμε «Στους ''βιαστές'' των συνόρων μας και γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!»

Την επιστολή, δημοσιοποίησε portal το νησιού το kosnews24.gr

«ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Προς όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου, τον περιφερειάρχη, τον έπαρχο Κω, τον δήμαρχο Κω , τον αστυνομικό διευθυντή Κω , τον λιμενάρχη Κω και προς πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:

Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό με την κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στην πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!

Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θα είναι αρκετή για να δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θα είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!

Στους ''βιαστές'' των συνόρων μας και γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!

Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους για όσα έχουν συμβεί ,ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δεν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Δεν ζητούμε αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ''λειτουργούς υπαλλήλους'' του λαού να επιβάλλετε την νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς και μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι των περιστάσεων προστατεύοντας την πατρίδα μας.

Οι ''ελεύθεροι πολιορκημένοι'' πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους.»


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
με 0 Σχόλια 4032 Views

 Στα χέρια των νικητών της καλύτερης παράστασης της χρονιάς για το 2020 βρίσκονται τα 4 κορυφαία #βραβεία που κέρδισαν στα 10α θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης οι συντελεστές της εμπνευσμένης «Ιστορίας χωρίς όνομα». Φώτο και βίντεο από το Αριστοτέλειον


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή