Τρελή χαρά το Νατασάκι [Παζαΐτη] χορεύει κατά του καρκίνου του μαστού (VIDEO)

463 Views
	Τρελή χαρά το Νατασάκι [Παζαΐτη] χορεύει κατά του καρκίνου του μαστού (VIDEO) Τρελή χαρά το Νατασάκι [Παζαΐτη] χορεύει κατά του καρκίνου του μαστού (VIDEO)

Τρελή χαρά το Νατασάκι [Παζαΐτη] χορεύει κατά του καρκίνου του μαστού (VIDEO)

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, μας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο.. Κάποιοι περπατούν, άλλοι τρέχουν, εμείς χορεύουμε. Σημαντικό κομμάτι παραμένει η πρόληψη.

Χθες Κυριακή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ένα ζήτημα που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, μας δείχνει ένα... διαφορετικό πρόσωπο, χορεύοντας σε βίντεο για την σημερινή μέρα.

Η Νατάσα Παζαΐτη, υπεύθυνη του Τμήματος Μαστού του emBIO medical center αποφάσισε να βάλει στο... χορό και τη συγκεκριμένη κλινική.

Στο emΒΙΟ τηρούμε την απόλυτη δέσμευση για την προαγωγή της υγείας και τον εορτασμό της ζωής. Φέτος τον Αύγουστο η υπεύθυνη του Τμήματος Μαστού του emBIO medical center Νατάσα Παζαϊτη έκανε το emBIO μέλος του Pink Glove Dance, μιας παγκόσμιας οργάνωσης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Ο τρόπος που επικοινωνείται αυτό το μήνυμα ζωής είναι ο χορός.

Κάθε χρόνο το Pink Glove Dance διοργανώνει έναν διαγωνισμό καλύτερου χορευτικού video στο οποίο συμμετέχουν κλινικές ή κοινωνικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο.

Η ανταμοιβή είναι ένα χρηματικό ποσό, το οποίο η ομάδα που κερδίζει το διαγωνισμό, το προσφέρει, είτε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, είτε σε φορείς που εργάζονται για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Helexpo Forum: Προσαρμογή και στήριξη της εργασίας στα νέα δεδομένα
Helexpo Forum: Προσαρμογή και στήριξη της εργασίας στα νέα δεδομένα
με 0 Σχόλια 421 Views

 Στον αντίκτυπο της πανδημίας στην αγορά εργασίας, στα μέτρα για τη στήριξη της απασχόλησης, αλλά και στις ανάγκες εργοδοτών και εργαζομένων στις νέες συνθήκες επικεντρώθηκε το πάνελ 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή