Να ζήσετε Νάντια και Κωνσταντίνε - Γεγονός ο πρώτος «κουλτουροσουπέικος» γάμος.

3267 Views
Να ζήσετε Νάντια και Κωνσταντίνε - Γεγονός ο πρώτος «κουλτουροσουπέικος» γάμος. Να ζήσετε Νάντια και Κωνσταντίνε - Γεγονός ο πρώτος «κουλτουροσουπέικος» γάμος.

 

 

Ως Κουλτουρόσουπα πολλά τα συναισθήματα που γευτήκαμε στα έντεκα χρόνια της πορείας μας. Μέσω γεγονότων βιώσαμε πολυποίκιλες καταστάσεις, σε βαθμό που ούτε καν φανταζόμασταν πως θα συναντήσουμε στο δρόμο μας.
 
Στις μεγάλες χαρές, αυτές που αξίζει να μνημονεύουμε (και να μεταφέρουμε το ευτυχές γεγονός δημόσια) –και- ο πρώτος «κουλτουροσουπέικος» γάμος γεννημένος από τα σπλάχνα μιας …σούπας.
 
Ετσι όταν καλοδεχόμασταν πριν δυο έτη στους κόλπους της ομάδας μας έναν πολλά υποσχόμενο νέο αρθρογράφο που θα κάλυπτε τη κινηματογραφική στήλη ποιος να το φανταζόταν πως αυτός ο δίμετρος λεβέντης, ο Κωνσταντίνος Βαρούχας, θα έκλεβε την καρδιά μιας συναδέλφου μας και μάλιστα με το καλημέρα…
 

.

Την γοητεία της Νάντιας Νικολού μιας από τις παλαιότερες σταθερές αξίες του Kulturosupa.gr  που χρόνια τώρα καλύπτει την θεατρική παραγωγή με τις κριτικές της, η αλήθεια είναι, πως πολλοί διεκδίκησαν μια θέση στην καρδιά της. Ωστόσο ο έρωτας όπως όλοι γνωρίζουμε και απρόβλεπτος είναι και λειτουργεί για τον καθένα μας ξεχωριστά. Εχει τους δικούς του κανόνες, τα δικά του «πρέπει»… αλλά επειδή μιλάμε για ανθρώπινες ευάλωτες ψυχές, μόνο αυτός ξέρει να «κουμπώνει» και να «δένει» δυο ανθρώπους που κοιτούν ο ένας στα μάτια του άλλου.
.
,
Ο έρωτας αυτός λοιπόν, επισφραγίστηκε τη περασμένη Τετάρτη 7 Αυγούστου σε μια σεμνή τελετή σε δημαρχείο της πόλης της Θεσσαλονίκης δίπλα σε αγαημένα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα όπου ένωσε δυο αγαπημένους μας ανθρώπους εις σάρκα μίαν.

.

Αγαπημένα μας παιδιά να ζήσετε, να ευτυχήσετε και καλούς απογόνους.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
22ο ΦΝΘ 2020: Έναρξη καταθέσεων για ελληνικά ντοκιμαντέρ, VR και project
22ο ΦΝΘ 2020: Έναρξη καταθέσεων για ελληνικά ντοκιμαντέρ, VR και project
με 0 Σχόλια 227 Views

Με μεγάλη χαρά, το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 15 Μαρτίου 2020, προσκαλεί τους σκηνοθέτες να καταθέσουν τα ντοκιμαντέρ τους στο ελληνικό πρόγραμμα καιστο διαγωνιστικό τμήμα Εικονικής Πραγματικότητας (VR).

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή