Απελύθη από τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

260 Views
Απελύθη από τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Απελύθη από τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 Απελύθη από τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Στην απόλυση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου προχώρησε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, έπειτα από τα σχόλια που έκανε στην χθεσινή εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Σήμερα στη θέση του, τη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού θα παρουσιάσει ο Νίκος Υποφάντης.

Με μια εξαιρετικά αυστηρή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, χθες Τρίτη,  ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες άλλα και από τον πρωθυπουργό για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου  Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη μεταμεσημεριανή εκπομπή του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ  ανέφερε:

«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.»


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του ανέφερε συγκεκριμένα: «Όσον αφορά στην επίσκεψη που ορισμένοι θέλουν από κυβερνητικούς αξιωματούχους, να σου πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Να του πει «είστε καλά;», «χρειάζεστε κάτι;» ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργός σε πρωθυπουργό...».
 
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε κατά αυτόν τον τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή