Ποια παίκτρια του φετινού Master Chef κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές; Δείτε ποια είναι…

672 Views
Ποια παίκτρια του φετινού Master Chef κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές; Δείτε ποια είναι… Ποια παίκτρια του φετινού Master Chef κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές; Δείτε ποια είναι…

 


Όλο και περισσότεροι παίκτες ριάλιτι επιχειρούν εσχάτως να ασχοληθούν με τα κοινά. Όπως έγινε γνωστό, μια παίκτρια που πρόσφατα αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, αποφάσισε να πετάξει τη ποδιά της και να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές.

Κάπως έτσι, υποψήφια δημοτική σύμβουλος είναι πλέον η Γιάννα Ρέντεση, -κατά κόσμον Αμαλιάδα- γνωστή στις μάζες από τη συμμετοχή της στο Master Chef.

Η κ. Ρέντεση, κατεβαίνει με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ», έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

«Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή. Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της, στην οποία εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή