Ρατσισμός on air από τον Νίκο Μάνεση: Είδα... ισλαμικό ιό

996 Views
Ρατσισμός on air από τον Νίκο Μάνεση: Είδα... ισλαμικό ιό Ρατσισμός on air από τον Νίκο Μάνεση: Είδα... ισλαμικό ιό

 


Απαράδεκτο ρατσιστικό λόγο χρησιμοποίησε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, ο οποίος έφθασε στο σημείο να παρομοιάσει τους μουσουλμάνους με... ιό.

Συγκεκριμένα, η απαράδεκτη αναφορά έγινε σε ρεπορτάζ για την έκκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και την αστεία δικαιολογία ότι οι κλειστές δομές θα λειτουργήσουν ως... ασπίδα προστασίας για τη διάδοση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, ο ρεπόρτερ σημείωσε ότι «Σήμερα για να δικαιολογήσει την παρέμβαση των ΜΑΤ θυμήθηκε τον κορωνοϊό και τι μας λέει: Κάνω τις κλειστές δομές που θα γίνουν για έξι μήνες, για να σας προστατεύσω μετά από έξι μήνες από τον κορονοϊό. Και δεν κάνει κάνει το αυτονόητο Νίκο, να στείλει 100 γιατρούς στη Χίο. Ούτε αυτό δεν είναι ικανή να κάνει ρε Νίκο».

Και η απάντηση του Ν. Μάνεση; «Εγώ είχα δει έναν άλλον ιό που με ανησύχησε πάρα πολύ, έναν ισλαμικό ιό, είδα. Όταν είδα κάποιους πρόσφυγες ή μετανάστες, νεότατους, κοντοκουρεμένους, σφριγηλότατους, φρεσκοξυρισμένους, με ipad τα οποία δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω εγώ, εκεί άρχισα να ανησυχώ»...

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή