Η Μαντόνα πρέπει να συλληφθεί επιμένει o Σύμβουλος του Τραμπ

1283 Views
Η Μαντόνα πρέπει να συλληφθεί επιμένει o Σύμβουλος του Τραμπ Η Μαντόνα πρέπει να συλληφθεί επιμένει o Σύμβουλος του Τραμπ

 Η Μαντόνα πρέπει να συλληφθεί επιμένει o Σύμβουλος του Τραμπ.

Η Μαντόνα μπορεί να έδωσε διευκρινήσεις για τη σκέψη που εξέφρασε δυνατά, στη διάρκεια της συγκέντρωση των γυναικών στην Ουάσιγκτον, να «ανατινάξει τον Λευκό Οίκο», όμως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νιουτ Γκίνγκριτς θεωρεί ότι η ποπ σταρ θα πρέπει να συλληφθεί για τα λεγόμενά της.

«Ναι είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο», είπε το Σάββατο στο συγκεντρωμένο πλήθος αστειευόμενη η Μαντόνα και συμπλήρωσε: «Όμως ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Η 58χρονη σταρ ήταν στην ομιλία της ιδιαίτερα επικριτική με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όμως το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας της, σχεδόν πέντε λεπτά, το κάλυψε ενθαρρύνοντας τους διαδηλωτές να επιλέξουν την αγάπη και να μην αφήσουν να τους καταβάλει η απελπισία.

«Σ΄ αυτές τις εκλογές δεν κέρδισε το καλό, αλλά το καλό θα είναι αυτό που θα κερδίσει στο τέλος», είπε η Μαντόνα.

 Όμως όλα αυτά δεν έπεισαν τον κ. Γκίνγκριτς, που εδώ και καιρό είναι σύμβουλος του Τραμπ, και ζήτησε τη σύλληψη της Μαντόνα.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ένας αναδυόμενος φασισμός της Αριστεράς. Είναι μέρος αυτού και νομίζω ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας», είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε ότι «η αλήθεια είναι ότι αυτή θα πρέπει να συλληφθεί».

Πάντως η Μαντόνα και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram δήλωσε ότι το σχόλιο της για το κάψιμο του Λευκού Οίκου ήταν αλληγορικό προσθέτοντας ότι: «δεν είμαι βίαιο άτομο. Ξέρω ότι πράττοντας εν θερμώ δεν λύνεται τίποτα. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο είναι να το κάνουμε με την αγάπη».


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Ντόναλντ ΤραμπΜαντόνα

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο