Λάκης Λαζόπουλος: «Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα.Εγώ να πω στην παρέα να συνεχίσουν τη σάτιρα»

1496 Views
Λάκης Λαζόπουλος: «Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα.Εγώ να πω στην παρέα να συνεχίσουν τη σάτιρα» Λάκης Λαζόπουλος: «Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα.Εγώ να πω στην παρέα να συνεχίσουν τη σάτιρα»

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος πήρε θέση για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουου μέσα από τα podcast του και παροιμοίασε τον παρουσιαστή με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη ενώ την υπόλοιπη παρέα με τους μαθητές του Ιησού που εξαπατήθηκαν.

«Μετά τον μπαρμπα- Στάθη, ο πορνο- Στάθης. Μιλάω βέβαια για τον Στάθη τον Ράδιο Αρβύλα. Να πω ότι δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι υπόλοιποι της παρέας γνώριζαν κάτι και τον κάλυπταν. Αυτό δεν το πιστεύω σε καμία απολύτως περίπτωση. Αυτές οι μα@@@@ες τύπου «δείξε μου τον φίλο σου» και τα διάφορα που ακούγονται… να θυμίσω ότι ο Ιούδας είχα πάρα πολύ καλούς φίλους ενώ αντιθέτως εκείνοι είχαν τον Ιούδα για παρέα» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Ιούδας έκανε τη δουλειά του και οι υπόλοιποι τη δική τους. Η μόνη δυσκολία για την υπόλοιπη παρέα είναι το να σατυρίσουν τον πορνο- Στάθη επειδή έχει συνυπάρξει μαζί τους. Αυτό ομολογουμένως είναι μια δυσκολία γιατί δε μπορείς να απομονωθείς, δε μπορείς να λησμονήσεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί χρόνια πολλά» συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Εγώ τις πράξεις αυτές δε τις θεωρώ ούτε απερισκεψία, ούτε ότι ήταν της στιγμής, ούτε «νευρίασα με την κοπέλα μου και ανέβασα το βίντεο». Αυτός ανέβαζε δέκα χρόνια. Το να διασύρεις μια γυναίκα είναι αξιόποινη πράξη, έχει μέσα της δόλο. Κανείς δεν ξέρει πως μια γυναίκα θα πάρει μια τέτοια υπόθεση»  εξήγησε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα και εγώ θα ήθελα να πω στην παρέα αυτή να συνεχίσουν τη σάτιρα  γιατί πρέπει να παραμείνει και μια σατιρική εκπομπή όρθια στην ελληνική τηλεόραση… Ο Ιούδας έφυγε, οι υπόλοιποι μαθητές δε το διέλυσαν» κατέληξε.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή