Κιτς σόου στο Ηρώδειο με τις ευλογίες του ΚΑΣ - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να καραφλιάσετε...

2450 Views
Κιτς σόου στο Ηρώδειο με τις ευλογίες του ΚΑΣ - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό  για να καραφλιάσετε... Κιτς σόου στο Ηρώδειο με τις ευλογίες του ΚΑΣ - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να καραφλιάσετε...

 Αν κάποιος είχε πάει για βόλτα το βράδυ του Σαββάτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και πετύχαινε τη Βίκυ Κουλιανού ντυμένη αμαζόνα, προφανώς θα παραξενευόταν. Δεν θα γνώριζε προφανώς ότι το διάσημο μοντέλο των 90s συμμετείχε στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου για την οποία το ΚΑΣ είχε παραγωρήσει την πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο. Λίγες μέρες μετά, ωστόσο, το ΚΑΣ θα έλεγε όχι στο BBC για γυρίσματα ολίγων ωρών στο Σούνιο...


Στην επίδειξη μόδας του Κωστέτσου με το όνομα «Narcissus»συμμετείχαν εκτός της κυρίας Κουλιανού, ο Νίκος Παπαδάκης, η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Μάρα Δαρμουσλή, η Άντζελα Ευριπίδη και ο Κώστας Φραγκολιάς. Για να δει την επίδειξη, παρούσα ήταν και η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά.

Η συλλογή του μόδιστρου, όπως είναι εμφανές από τις φωτογραφίες, ήταν εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) είχε εγκρίνει την πραγματοποίηση επίδειξης μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στην πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο στις 13 Μαρτίου. Ειδικότερα, τα μέλη του ΚΑΣ έδωσαν ομόφωνα το «πράσινο φως» στα αιτήματα της εταιρείας «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΕ», αφενός να πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας το Σάββατο 31 Μαρτίου στην πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο (για τις ανάγκες της εκδήλωσης χρησιμοποιήθηκε και η κλίμακα ανόδου προς το μνημείο) και αφετέρου να φωτογραφηθεί και να κινηματογραφηθεί η εκδήλωση. Σημειώνεται πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος χώρος δόθηκε για επίδειξη μόδας.

moda1
moda2
moda3
moda4
moda5
moda6
moda7
moda8
moda9
moda10
moda11
moda12
moda13
moda14
moda15
moda16
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 07– 13/07/2022
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 07– 13/07/2022
με 0 Σχόλια 909 Views

Δείτε τι θα δείτε από Πέμπτη 7 έως Τετάρτη 13 Ιουλίου στα θερινά σινεμά  της Θεσσαλονίκης. Αναλυτική παρουσίαση όλων των προγραμμάτων (ταινίες, ημέρες, ώρες κλπ.) .

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή