Ακόμα προπονείται σε ακατάλληλο χώρο η Κορακάκη.

889 Views
Ακόμα προπονείται σε ακατάλληλο χώρο η Κορακάκη. Ακόμα προπονείται σε ακατάλληλο χώρο η Κορακάκη.

Σε μια παλιά αποθήκη που δεν διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να προπονείται προετοιμάζεται ακόμα η Άννα Κορακάκη παρά το σάλο που προκλήθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου για το… αχούρι στο οποίο είχε τότε προετοιμαστεί.


Αν και η δημοτική αρχή, η οποία κατεδάφισε την παράγκα στην οποία έκανε προετοιμασία πριν να πάει στην Κίνα και να επιστρέψει με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, της υποσχέθηκε ένα κοντέινερ, η Άννα Κορακάκη, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος προπονείται σε μια παλιά καπναποθήκη που παραχώρησε η αντιπεριφέρεια.

Όπως δηλώνει ο πατέρας και προπονητής της, Τάσο, «προπονούμαστε σε έναν ανθυγιεινό χώρο μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση».
ImageHandler
Λόγω της κατάστασης αυτής η οικογένεια Κορακάκη αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου βράβευσης της Άννας από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας. «Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία. Δεν την αντέχω. Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δύο-τρία απλά πράγματα» δηλώνει οργισμένος ο κ. Κορακάκης.
 
Στο νέο «αχούρι» η ολυμπιονίκης προπονείται για σχεδόν ένα χρόνο. Είχε προηγηθεί από τη δημοτική αρχή η κατεδάφιση της παράγκας στην οποία προπονούνταν μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η οποία έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

Το κοντέινερ που δεν παρελήφθη
Μετά το θόρυβο που είχε προκληθεί, ο Δήμος Δράμας παρήγγειλε ένα κοντέινερ στο οποίο θα μπορούσε η ολυμπιονίκης να εξασκείται.

Το κοντέινερ έφτασε στη Δράμα, αλλά ουδέποτε παραλήφθηκε ή χρησιμοποιήθηκε ως προπονητήριο.

Εκεί, ενεπλάκη η Αντιπεριφέρεια η οποία παραχώρησε την παλιά καπναποθήκη. Ομως κι εδώ τα προβλήματα ήταν πολλά, καθώς δεν υπήρχε στον όροφο τουαλέτα, η οποία να λειτουργούσε, τα πλαϊνά παράθυρα έριχναν φως πάνω στην αθλήτρια, ενώ έπρεπε να βελτιωθεί και ο τεχνικός φωτισμός.

Στα τέλη Αυγούστου, οι αντιπολιτευτικές παρατάξεις του Δήμου Δράμας συγκέντρωσαν τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών δημοτικών συμβούλων και συγκάλεσαν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, με μοναδικό θέμα να τιμηθεί η Αννα Κορακάκη.
Πράγματι, στις 31 Αυγούστου ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση και αποφασίστηκε η τιμητική εκδήλωση να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, δηλαδή μετά τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ινδίας. Ακολούθησε συνάντηση του πατέρα της αθλήτριας με εκπροσώπους του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Δράμας και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
.
«Αδύναμη η δημοτική αρχή…»
Φυσικά, οι εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Δράμας. «Πολύ μικρή και αδύναμη η δημοτική αρχή του κ. Μαμσάκου. Ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις και να υποστηρίξει, στο ελάχιστο, τη μεγάλη Δραμινή ολυμπιονίκη που μας έκανε υπερήφανους παγκόσμια. Κρίμα!!! Είμαστε βέβαιοι ότι η κ. Κορακάκη θα αφήσει πίσω της τη μικρότητα και την ανικανότητα αυτών που μόνο να υπόσχονται ξέρουν αλλά αδυνατούν να πραγματοποιήσουν ακόμη και τα αυτονόητα και θα μας κάνει και πάλι υπερήφανους. Τη συνοδεύουν οι ευχές όλων των Δραμινών, όλων των Ελλήνων», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Δράμας Πόλη & Ζωή, Μιχάλης Μλεκάνης.
«Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία…»
«Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία! Δεν την αντέχω! Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δυο τρία απλά πράγματα;», δήλωσε οργισμένος ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας της ολυμπιονίκη και ανακοίνωσε στο Δήμο Δράμας ότι δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η τιμητική τελετή της 1ης Νοεμβρίου.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή