Κοντομηνάς-Λαζόπουλος: Toυ έδινε 220.000 ευρώ το επεισόδιο, τους χωρίζει μίσος. Η Αγάπη που έγινε δίκοπο μαχαίρι.

1956 Views
Κοντομηνάς-Λαζόπουλος:  Toυ έδινε 220.000 ευρώ το επεισόδιο, τους χωρίζει μίσος. Η Αγάπη που έγινε δίκοπο μαχαίρι. Κοντομηνάς-Λαζόπουλος: Toυ έδινε 220.000 ευρώ το επεισόδιο, τους χωρίζει μίσος. Η Αγάπη που έγινε δίκοπο μαχαίρι.

  Κοντομηνάς-Λαζόπουλος:  Toυ έδινε 220.000 ευρώ το επεισόδιο, τους χωρίζει μίσος. Η Αγάπη που έγινε δίκοπο μαχαίρι. "Έχει συμφωνήσει με τον Τσίπρα και τον Παππά να μου πάρουν το κανάλι και να το δώσουν στον Καλογρίτσα..."

Για μια φιλία που ράγισε κάνουν λόγο όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για την δύσκολη φάση που περνά η σχέση του Δημήτρη Κοντομηνά με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο Λαζόπουλος είχε συνηθίσει το κοινό του να εμφανίζεται εκτάκτως με το Τσαντίρι του κάθε φορά που οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούσαν το δηλητηριώδες χιούμορ του καλλιτέχνη. Περιέργως σ΄αυτή τη συγκυρία που κυριαρχούν τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται στα σχοινιά ο Λαζόπουλος είναι εξαφανισμένος.

lakislazopoulos

Μόλις σήμερα ο Βηματοδότης-η πιο μπαρουτοκαπνισμένη πολιτική στήλη-παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον κουίζ που φωτογραφίζει την σχέση Κοντομηνά-Λαζόπουλου:

Ποια εκπομπή σε κανάλι που δεν πήρε άδεια στοίχιζε 160.000 ευρώ το επεισόδιο; Και τώρα καναλάρχης και εκπομπάρχης βρίσκονται στα μαχαίρια, γιατί ο πρώτος θεωρεί ότι ο δεύτερος τον ξεγέλασε και ήθελε να του πάρει το κανάλι; Να προσθέσω εδώ ότι πριν από τις περικοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο κανάλι ο εν λόγω εκπομπάρχης εισέπραττε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο (για να διασκεδάζει τον κόσμο με τις γνωστές του μεθόδους).

O δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας (αριστερά στην φωτό πάνω) που σηκώνει στους ώμους του το βαρύ φορτίο της συνέχισης του σπουδαίου έργου των Ζάχου Χατζηφωτίου και Χρήστου Ζαμπούνη θα μετέφερε στο mononews.gr τις αποκλειστικές του πληροφορίες για την σχέση Κοντομηνά-Λαζόπουλου που έγινε πλέον δίκοπο μαχαίρι.

kontominaslazopoulosmenegaki

Μπορεί ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς να βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην Αμερική, για επαγγελματικούς λόγους, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να ξεσπάσει κατά του “εκλεκτού” του μέχρι πρότινος και άτυπου συμβούλου Λάκη Λαζόπουλου.

Το προ ημερών άρθρο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην ιστοσελίδα Altsantiri.gr αποδείχθηκε το κερασάκι στην τούρτα, από την στιγμή που έγινε γνωστό στον κ. Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να εκστόμισε βαριές εκφράσεις κατά του Λαζόπουλου σε πολύ στενό κύκλο λέγοντας μάλιστα ότι “Έχει συμφωνήσει με τον Τσίπρα και τον Παππά να μου πάρουν το κανάλι και να το δώσουν στον Καλογρίτσα”.

Η φράση του δεν άργησε σύμφωνα με το παρασκήνιο να φτάσει στα αυτιά του Λαζόπουλου, ο οποίος φημίζεται για την ψυχραιμία του σε δύσκολες καταστάσεις και δεν προτίθεται να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, όχι τουλάχιστον πριν την επιστροφή Κοντομηνά.

Τότε είναι που θα επιδιώξει άμεσα να τον συναντήσει, αφού πιστεύει ακράδαντα ότι δεν φταίει σε τίποτε, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την χαμένη τηλεοπτική άδεια.

Θεωρεί άδικη την επίθεση στο πρόσωπό του, ενώ την ίδια στιγμή δέχεται έντονη κριτική για το περίφημο τελευταίο άρθρο του με τίτλο “Εκεί στον Alpha”.

Ένα άρθρο, το οποίο στηρίζει για πολλοστή φορά την κυβέρνηση και τον περίφημο διαγωνισμό, ενώ ασκεί κριτική στους δημοσιογράφους των καναλιών λέγοντας ότι συγκάλυπταν τις κυβερνήσεις βρίσκοντας τα όλα φυσιολογικά.

Παράλληλα στο ίδιο άρθρο αφήνει κατά τι αιχμές με φράσεις όπως “οι παίχτες έπρεπε να είναι μελετημένοι και να παίξουν σωστό παιχνίδι” για την τακτική με την οποία κινήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού κ. Δημήτρης Φουρλεμάδης.

Ο επιχειρηματίας πάντως δεν θέλει – λένε οι καλά γνωρίζοντες – ούτε να ακούει το όνομα του δημοφιλούς κωμικού τις τελευταίες εβδομάδες. Θεωρεί όπως εικάζει το περιβάλλον του ότι ο Λαζόπουλος με τις παραινέσεις του για “φιλική” αντιμετώπιση της Κυβέρνησης από τον Alpha αλλά και με τις δικές του εκπομπές, οι οποίες αποθέωναν τον Αλέξη Τσίπρα και τον νέο αέρα διακυβέρνησης, τον οδήγησε τελικά σε έναν δρόμο που φαντάζει προς το παρόν αδιέξοδος.

fourlemann

Μετάνοιωσε που τον εμπιστεύθηκε διαρρέει το περιβάλλον του μόνο που χρειάστηκε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να ακούσει πολλά “Θα,θα,θα,…” και τελικά να διαπιστώσει την πικρή αλήθεια.

Ο κ. Κοντομηνάς μάλιστα, “έφριξε” από την πρόταση Καλογρίτσα σύμφωνα με τους γνώστες και το παρασκήνιο που βγήκε από την συνάντηση, αφού ο νέος παίχτης του ζήταγε σχεδόν να “παραδώσει” τον Alpha σε αυτόν, για να μετατραπεί άμεσα σε “κόκκινο” κανάλι.

Είναι αποφασισμένος να κάνει ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να κρατήσει τον σταθμό και θεωρείται σίγουρο ότι θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχίσει ο σταθμός να λειτουργεί, κάτω από την δική του ιδιοκτησία.

Πάντως με δεδομένες τις παρούσες συνθήκες θεωρείται μάλλον απίθανο να δούμε σύντομα “Αλ Τσαντίρι” στις οθόνες μας, αφού οι σχέσεις των δύο ανδρών θεωρούνται “κατεψυγμένες” την δεδομένη στιγμή.

Ο κ. Κοντομηνάς φεύγοντας άφησε σαφή εντολή για σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, μετά την μερική επί σειρά μηνών “στήριξη” που της παρείχε και την ουδέτερη στάση σε θέματα που άλλοι σταθμοί όπως ο ΣΚΑΙ και το MEGA “χτυπούσαν” αλύπητα.

Κάποιοι το πάνε ακόμη πιο μακριά. Λένε ότι την ημέρα που ο Λάκης Λαζόπουλος άργησε να πάει στην συγκέντρωση των εργαζομένων του σταθμού, αυτό δεν έγινε τυχαία.

Ήταν τέτοια τα νεύρα που είχε ο κ. Κοντομηνάς προς το πρόσωπό του, ώστε φέρεται να επέλεξε μια καθυστερημένη είσοδο στην αίθουσα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ξέσπασμα του προέδρου μπροστά σε όλους.

Μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, αν το τεντωμένο σκοινί πάνω στο οποίο βαδίζει η σχέση των δύο ανδρών αυτή την περίοδο, θα σπάσει εντελώς η αν θα υπάρξουν γέφυρες επανασύνδεσης.

Προς το παρόν ο ένας βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ο άλλος ετοιμάζει την νέα του θεατρική παράσταση, σκεπτικός και απορημένος για την έκρηξη Κοντομηνά στο πρόσωπό του.

Κάτι για το οποίο σύμφωνα με απόλυτα ενημερωμένες πηγές από τον χώρο των media μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι…

ΠΗΓΗ: ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή