Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΕ Πρόδρομος Κοφσανίδης στο δυναμικό της «Κ» θα αναλύει τα κακώς κείμενα του πολιτισμού.

5740 Views
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΕ Πρόδρομος Κοφσανίδης στο δυναμικό της «Κ» θα αναλύει τα κακώς  κείμενα του πολιτισμού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΕ Πρόδρομος Κοφσανίδης στο δυναμικό της «Κ» θα αναλύει τα κακώς κείμενα του πολιτισμού.


Η Κουλτουρόσουπα υποδέχεται με μεγάλη χαρά στο δυναμικό των αρθρογράφων της, τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΕΟΕ Πρόδρομο Κοφσανίδη.

Ο Πρόδρομος Κοφσανίδης γεννήθηκε το 1987 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τα  πρώτα του βήματα έγιναν στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο και εκεί τελείωσε  και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εν συνεχεία τελείωσε προπονητική  ποδοσφαίρου και δουλεύει σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων το 2001. Έχει  διατελέσει Υπεύθυνος Τομέα Έρευνας, Διαστήματος, Βίντεο και υπεύθυνος του Εκδοτικού Οίκου του Οργανισμού. Τα τελευταία χρόνια είναι ο <μαέστρος> του Οργανισμού μέσα από θέσεις όπως Διευθύνων Σύμβουλος  και Υπεύθυνος Βίντεο και Web Tv.

Το όνομα του έχει συνδεθεί με πολλές έρευνες αλλά έχει σκηνοθετήσει και αρκετά μεγάλα ντοκιμαντέρ. Το ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Έρευνα  και Σκηνοθεσία), ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ (Έρευνα), Η τριλογία  21-12-2012 (Έρευνα και Σκηνοθεσία), Ο Εμφύλιος Στα Χωριά του Γράμμου (Σκηνοθεσία και Μοντάζ) και Οι Μαχητές του Αγίου Όρους (Σκηνοθεσία και Παραγωγή) είναι κάποια από αυτά που σημάδεψαν τον χώρο της έρευνας τα  τελευταία χρόνια.

Παράλληλα αρθρογραφεί και έχει παρουσιάσει ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Μιλά αγγλικά και συνεχίζει να μένει, παρά την αγάπη του για  το εξωτερικό, στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

.
Η στήλη «Res, non verba» με κοινό όλους αυτούς που είναι σε θέση να  σκεφτούν αλλά και να πράξουν, παρουσιάζει, αναλύει και κρίνει τα κακώς  κείμενα του πολιτισμού και της κοινωνίας μας. Μέσα από την ενασχόληση του εδώ και 15 χρόνια, με την παραγωγή και την σκηνοθεσία, σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και κινηματογράφο θα παρουσιαστούν μικρές ιστορίες για να ξεθολώσουμε λίγο το τζάμι που μας επιτρέπει να  δούμε τα έργα από πίσω και πάνω από την σκηνή...
 
Κάθε 11 του μηνός στις σελίδες του Kulturosupa.gr. «Res, non verba» ή πιο απλά έργα όχι λόγια!
 
ΕΝΑΡΞΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
 
Την στήλη θα βρεις: Κατηγορία Ανθρωπος και Κοινωνία - Πρόδρομος Κοφσανίδης ΕΔΩ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή