Να τέτοια τους κάνουν και παίρνει ο κ... αέρα! Απαλλάχθηκε ο Κασιδιάρης για την επίθεση στην Κανέλλη. «Ηταν μόνο ένα χαστούκι» δηλώνει αμετανόητος...

425 Views
Να τέτοια τους κάνουν και παίρνει ο κ... αέρα! Απαλλάχθηκε ο Κασιδιάρης για την επίθεση στην Κανέλλη. «Ηταν μόνο ένα χαστούκι» δηλώνει αμετανόητος... Να τέτοια τους κάνουν και παίρνει ο κ... αέρα! Απαλλάχθηκε ο Κασιδιάρης για την επίθεση στην Κανέλλη. «Ηταν μόνο ένα χαστούκι» δηλώνει αμετανόητος...

Να τέτοια τους κάνουν και παίρνει ο κ... αέρα! Απαλλάχθηκε ο Κασιδιάρης για την επίθεση στην Κανέλλη. «Ηταν μόνο ένα χαστούκι» δηλώνει αμετανόητος...

Σύμφωνα με την κρίση του εισαγγελικού λειτουργού, ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης βουλευτής της Χρυσής Αυγής, πρέπει να απαλλαγεί από το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που είχε απαγγελθεί αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία εναντίον του. Όπως είπε στην πρότασή του ο εισαγγελέας, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μπορούσε να κηρυχθεί ένοχος για απλή σωματική βλάβη, αλλά χρειαζόταν έγκληση από την παθούσα εντός τριμήνου.

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελικός λειτουργός χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά τού κατηγορούμενου καθώς όπως είπε «ένας άνδρας δεν χτυπάει μια γυναίκα».

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

Της έριξα... μόνο ένα χαστούκι!

Από την πλευρά του, προκλήτικός εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής: «Δεν υπήρξαν γροθιές. Μόνο ένα χαστούκι στο μάγουλο και δύο στον αέρα», υποστήριξε.

Ειπε μάλιστα ότι «θα ζητούσα συγγνώμη αν δεχόμουν μία συγγνώμη»! (σ.σ. από την κ. Κανέλλη).

«Θα αναφερθώ μονο στα πραγματικά περιστατικά. Οχι, ένας άνδρας δεν σηκώνει ποτέ το χέρι του για να χτυπήσει μια γυναίκα. Είχα μια άσχημη στιγμη. Και δυστυχώς εμφανίζομαι ως άνδρας που χτυπάει γυναίκες πολλές φορές» είπε και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα ότι έπρεπε να φύγω από την εκπομπή».

Για την συμπεριφορά του στην Ρένα Δούρου, στην ίδια εκπομπή, δήλωσε:

«Είχα μια ακραία αντίδραση. Πήγα να βγάλω το μικρόφωνο και να φύγω και εκείνη τη στιγμή δέχθηκα το χτύπημα με κάποια έντυπα (από την κ. Λιάνα Κανέλλη). Δεν υπήρξαν γροθιές. Ηταν μόνο ένα χαστούκι στο μάγουλο και δύο στον αέρα» ισχυρίστηκε ο Κασιδιάρης.

«Ηταν μια λανθασμένη ενέργεια. Αλλά για να κριθώ πρέπει προηγουμένως να δείτε ποια ήταν η κίνηση που με έφερε σε αυτο το σημείο» ανέφερε.

www.imerisia.gr


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή