Αντώνης Κανάκης: Νέα «απολογία» και επικοινωνία με την κοπέλα - θύμα του συνεργάτη του

1948 Views
Αντώνης Κανάκης: Νέα «απολογία» και επικοινωνία με την κοπέλα - θύμα του συνεργάτη του Αντώνης Κανάκης: Νέα «απολογία» και επικοινωνία με την κοπέλα - θύμα του συνεργάτη του


Την επικοινωνία του με το θύμα του επί 14 χρόνια στενού του συνεργάτης έκανε γνωστή μέσω facebook ο Αντώνης Κανάκης - Λέει ότι «ακόμα υπομένει την χυδαία κακοποίηση» - Υποστηρίζει ωστόσο ότι του ζήτησε συγγνώμη για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει... η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα

Με το θύμα του επί σχεδόν 14 χρόνια στενού τους συνεργάτη Στάθη Παναγιωτόπουλου επικοινώνησαν οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα, σύμφωνα με ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη, στο facebook. Μάλιστα, ο ίδιος αφού επισημαίνει τη σεμνότητα και τον χαρακτήρα της κοπέλας, μιλά για λύπη που η δουλειά τους και η εκπομπή τους έγινε όχημα για να μπει «αυτός ο άνθρωπος» στο σπίτι σας- αποφεύγει να αναφέρει το όνομα του Παναγιωτόπουλου, ενώ περιγράφει την κοπέλα, ως τη γυναίκα που «υπέστη και ακόμη υπομένει τη χυδαία κακοποίηση». Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης, υποστηρίζει ότι όλοι οι συντελεστές της εκπομπής είναι «συγκινημένοι από τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που δέχονται». Σημειώνεται πάντως, ότι εκτός από αγάπη που είδε ο κ.Κανάκης,  αναρίθμητοι χρήστες των social media εξακολουθούν να διατυπώνουν άλλοι το ερώτημα και άλλοι τη βεβαιότητα για το κατά πόσον γνώριζαν την υπόθεση οι στενοί συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου, πριν δημοσιοποιηθεί.

Στην ανάρτησή του, ο Αντώνης Κανάκης, γράφει: 

Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση.
Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ.

Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους.
Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο