Συνεργασία Κουλτουρόσουπας & Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.

1231 Views
Συνεργασία Κουλτουρόσουπας & Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων. Συνεργασία Κουλτουρόσουπας & Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία του πολιτισμικού site KΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ (www.kulturosupa.gr) με τον ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ (www.eoellas.org) έδρα και των δύο φορέων η πόλη της Θεσσαλονίκης.
 
Το πολιτισμικό site KΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ με υπεύθυνο τον Γιάννη Τσιρόγλου,  έχει ειδίκευση στην προβολή των πολιτισμικών δρώμενων και στην επισταμένη παρακολούθηση και σχολιασμό θεατρικών, μουσικών παραστάσεων καθώς και όλων των μορφών τέχνης.  Μετρά ήδη 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της πολιτιστικής ενημέρωσης και ως ελεύθερο πνεύμα έκφρασης αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη. Από το 2015 είναι εμπνευστής και διοργανωτής των μοναδικών θεατρικών βραβείων Θεσσαλονίκης, Σκοπός και στόχος των Κουλτουροβραβείων είναι η ενδυνάμωση του θεατρικού γίγνεσθαι στη πόλη της Θεσσαλονίκης, καθιέρωση βράβευσης για τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, απόδοση τιμής σε ανθρώπους του θεατρικού χώρου, ενίσχυση τοπικών θεατρικών ομάδων, μια μεγάλη γιορτή για το θέατρο στην πόλη μας με πολλές παρεμφερείς δράσεις.
Στην Κουλτουρόσουπα αρθρογραφούν 31 συντάκτες απ’ όλη την Ελλάδα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών κυρίως, θεμάτων.
 
Ο ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ με διευθύνοντα  σύμβουλο  τον Πρόδρομο Κοφσανίδη, ιδρύθηκε το 2001με σκοπό να υποστηρίξει όσους θέλουν να ασχοληθούν με την έρευνα και την αναζήτηση πάνω στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να αφυπνίσει συνειδήσεις, να προβληματίσει τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία παρέχοντας τους τα κατάλληλα εργαλεία. Πρωτοπορεί σε διάφορους τομείς έρευνας και δραστηριοτήτων, ενώ ασχολείται με όλα τα κοινωνικά και παγκόσμια γεγονότα έχοντας πολλούς συνεργάτες ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι συνεισφέρουν στις έρευνές του.
Από το 2012, λειτουργεί πρόγραμμα Web Tv που προβάλλεται μέσα από περιφερειακά ψηφιακά κανάλια καθώς και ραδιοφωνικός σταθμός. Το έργο του ΕΟΕ συμπληρώνουν εκδόσεις, βίντεο-παρεμβάσεις στα δημόσια πράγματα καθώς και προβολές ντοκιμαντέρ με μεγάλη ανταπόκριση κοινού. Σλόγκαν του Οργανισμού: «Η γνώση ειναι δύναμη».
 
Στα πλαίσια της συνεργασίας προς όφελος των αναγνωστών ορίζονται:
 
Κοινές δράσεις,  χρησιμοποίηση οπτικοακουστικού υλικού, κοινά γκάλοπ, συνεντεύξεις τηλεοπτικές ή γραπτές, προβολή άρθρων, ραδιοφωνικές εκπομπές στο ραδιόφωνο του Οργανισμού, ανταλλαγή άρθρων κ.ά.
 
Η συνεργασία Κουλτουρόσουπας & Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων, είναι γεγονός.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Την «οργασμική κωμωδία» «Οι γείτονες από Πάνω» στο θέατρο Κήπου
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Την «οργασμική κωμωδία» «Οι γείτονες από Πάνω» στο θέατρο Κήπου
με 2 Σχόλια 1291 Views

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Kulturosupa.gr διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για να δείτε την κωμωδία «Οι γείτονες από πάνω» Πέμπτη 25/8, στο Θέατρο Κήπου.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή