Ρένος Χαραλαμπίδης: «Άλλο η διαστροφή και η ανωμαλία και άλλο το πάθος»

2501 Views
 Ρένος Χαραλαμπίδης: «Άλλο η διαστροφή και η ανωμαλία και άλλο το πάθος» Ρένος Χαραλαμπίδης: «Άλλο η διαστροφή και η ανωμαλία και άλλο το πάθος»


Για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα, αλλά και για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τον λόγο που δεν έχει κάνει ακόμα το επόμενο βήμα με κάποια σχέση του.

«Δεν μου αρέσει καθόλου να ασχολούνται μαζί μου. Θέλω να σας απασχολώ με τη δουλειά μου και μόνο, η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Για το θέμα του γάμου, είναι και λίγο θέμα πεπρωμένου. Πιστεύω ότι ο γάμος, καθώς και οι συναντήσεις των ανθρώπων πρέπει να προκύπτουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω κάνει σωστές επιλογές στην ερωτική μου ζωή και για αυτό δεν παντρεύτηκα. Δεν έφταιξε τίποτα, απλά δεν ήταν για να μακροημερεύσουν. Ο γάμος είναι μια σοβαρή υπόθεση, ειδικά ένας θρησκευτικός, γιατί είναι σύζευξη ψυχών», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Μάλλον γι' αυτό δεν παντρεύτηκα, πήρα πολύ βαριά αυτή την ιδέα».

Με αφορμή αυτή την κουβέντα, είπε για τη σχέση του με τη θρησκεία: «Έχω μια ισορροπημένη θρησκευτικότητα, δεν είμαι θρησκόληπτος. Δεν βρίσκω εχθρούς στις θρησκείες».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη. «Άλλο η διαστροφή και η ανωμαλία και άλλο το πάθος. Για να είσαι βιαστής, είσαι ανώμαλος. Τελεία και παύλα», τόνισε.

«Δεν παρακολουθώ με ένταση την υπόθεση Λιγνάδη - Φιλιππίδη. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη. Έχουν ειπωθεί πολλά, έχω πει κι εγώ πολλά και δεν παίρνω πίσω τίποτα. Χαίρομαι γενικότερα, που την τελευταία 20ετία δεν έχω πάρει πίσω καμία δήλωση», είπε κλείνοντας.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Ρένος Χαραλαμπίδης

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο