Ο μουσικοσυνθέτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ στις σελίδες του Kulturosupa.gr κάθε 9 και 29 του μηνός.

1514 Views
Ο μουσικοσυνθέτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ στις σελίδες του Kulturosupa.gr κάθε 9 και 29 του μηνός. Ο μουσικοσυνθέτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ στις σελίδες του Kulturosupa.gr κάθε 9 και 29 του μηνός.

Ο μουσικοσυνθέτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ στις σελίδες του Kulturosupa.gr

Η Κουλτουρόσουπα υποδέχεται με μεγάλη χαρά τον σπουδαίο συνθέτη, στιχουργό, ενορχηστρωτή, ποιητή Γιώργο Ανδρέου, ως αρθρογράφο στην "Κ", παρέχοντάς του προσωπική στήλη. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης που έχει συνεργαστεί με την αφρόκρεμα των εγχώριων ερμηνευτών, έχει δώσει  τραγούδια καταξιωμένα, έχει ντύσει με τις μουσικές του ταινίες και παραστάσεις, έχει συγγράψει μεταξύ άλλων ποίηση,  και παρόλα αυτά παραμένει σεμνός, διακριτικός, αποτραβηγμένος από τους προβολείς. Χαρακτηριστικό των σπουδαίων που επιπλέον διαθέτουν συγκροτημένη σκέψη, παρρησία στο λόγο, πολύτιμο ήθος, ακολουθώντας απαρέγκλιτα μια μακριά ποιοτική πορεία.
 
Η τιμή είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία στην «Κ».
 
Η προσωπική στήλη του Γιώργου Ανδρέου «ΑΔΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ» στις σελίδες του Kulturosupa.gr κάθε 9 και 29 του μηνός.
 
Δυο λόγια από τον ίδιο πριν την έναρξη:
«Με πολλή χαρά δέχτηκα την πρόταση από την ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ, να γίνω ένας από τους τακτικούς φιλοξενούμενους της, με δική μου "στήλη". 
 
Είναι τόσα που θέλω να γράψω και να μοιραστώ με τους "επισκέπτες" (τους αναγνώστες) του site. Ενιαία θεματική δεν μπορώ να υποσχεθώ: Θα γράφω για όσα με απασχολούν, με ενεργοποιούν, με πληγώνουν, με θυμώνουν, με συγκινούν... Μουσικά θέματα, κοινωνικά, λογοτεχνικά, φιλολογικά - όλα χωρούν σε αυτή
την πανέξυπνη… σούπα, την ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ.
 
Υποσχέθηκα να γράφω δυό φορές το μήνα. Θα το προσπαθήσω κι αν δεν τα καταφέρω (θέλω όσα γράφω να είναι και... καλογραμμένα, έχω τρέλα με την γραφή, εφάμιλλη με της μουσικής), θα ζητήσω από τους φίλους αναγνώστες κατανόηση.
 
Η στήλη μου θα ονομάζεται "ΑΔΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ". Γιατί; Ίσως σε κάποιο μελλοντικό σημείωμα το εξηγήσω. Ίσως, πάλι, όχι. Και τα μυστικά έχουν την αξία και την σημασία τους.
 
Καλή μας αρχή.
 
Υγ: Δεκτή κάθε διαδραστική σχέση με τους αναγνώστες. Υπόσχομαι να απαντώ σε όσα μου θέτουν υπ' όψιν - όσο "τολμηρά" κι απρόβλεπτα,  αρκεί να είναι με πολιτισμένο τρόπο διατυπωμένα. Δεν θα απαντώ σε  διαδικτυακούς "κανίβαλους" ούτε σε όσους κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα - όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε τί εννοώ!
 
Με την αγάπη μου
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
 
Η προσωπική στήλη του Γιώργου Ανδέου «ΑΔΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ». κάθε 9 και 29 του μηνός στις σελίδες του Kulturosupa.gr. 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή