Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν από το σόου

1089 Views
Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν από το σόου Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν από το σόου

 

Εμπρηστικές δηλώσεις προς πάσα κατεύθυνση από τον ηθοποιό.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου αποχώρησαν από το J2US. O ηθοποιός μετά τέλος του σόου ήταν φανερά εκνευρισμένος και είπε όσα αισθανόταν έξω από τα δόντια...

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου ρωτήθηκαν για τα συναισθήματά τους μετά την αποχώρησή τους. Ο ηθοποιός διέκοψε την τραγουδίστρια την ώρα που έδινε την δική της απάντηση, ρωτώντας την τα εξής:

«Όλα όλα; Όλα θα σου λείψουν καλέ; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτοί με πήγαν μπροστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιους ηλίθιους, δεν τους θέλω, τι να κάνω τώρα; Με το ζόρι;».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλίθιο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον. Απλά και μόνο πάω μπροστά, επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγαν πιο μπροστά».

Όσον αφορά το σχόλιο που ο ίδιος έκανε στον αέρα του J2US για τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Νταλάρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξεκαθάρισε: «Είναι η άποψη μου εν πάση περιπτώσει. Απαγορεύεται να έχω μια άλλη άποψη; Λοιπόν, η άποψη μου είναι αυτή. Μπορείτε να την γράψετε όμως έτσι γιατί στο τέλος να μην τρελαθώ! Δεν υποτιμάω συναδέλφους διαγωνιζόμενους, όπως η κυρία Ολυμπίου και άλλοι τραγουδιστές. Το είπα για να πάει σε άλλα στάνταρ. Αυτό εννοούσα και σε αυτό επιμένω, για αυτό και ήρθα».

Πάντως καθ’ όλη τη διάρκεια των δηλώσεων του, η Δέσποινα Ολυμπίου δεν έκρυψε την αμηχανία της για όσα ειπώθηκαν διαχωρίζοντας ανά στιγμές την προσωπική της θέση.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Γιώργος ΓιαννόπουλοςJ2US

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή