Έρχεται το «ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ» του Γιάννη Κυφωνίδη στις σελίδες του Kulturosupa.gr

1539 Views
Έρχεται το «ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ» του Γιάννη Κυφωνίδη στις σελίδες του Kulturosupa.gr Έρχεται το «ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ» του Γιάννη Κυφωνίδη στις σελίδες του Kulturosupa.gr

Η Κουλτουρόσουπα υποδέχεται με μεγάλη χαρά τον ηθοποιό και δημοσιογράφο ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ παρέχοντάς του προσωπική στήλη ως αρθρογράφο στην "Κ".
Το «ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ» του Γιάννη Κυφωνίδη, μια στήλη θεατρικής θεματολογίας στις σελίδες του Kulturosupa.gr κάθε 5, 15 και 25 του μηνός.
 
Δυο λόγια από τον ίδιο πριν την έναρξη:
Με λένε Ιωάννη (Γιάννη) Κυφωνίδη και αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι πως θέλω να εκφράζομαι και πως ότι κάνω το κάνω με αγάπη και συναίσθηση.
 
Σπούδασα αρχικά Κοινωνικές Επιστήμες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στη συνέχεια Live Art Theater, γιατί πάντα ήθελα να εκφραστώ μέσα από την υποκριτική και τη συγγραφή και ενίοτε τη σκηνοθεσία.

Συνειδητά ή μη συνδεόμουν πάντοτε με τις τέχνες και την έκφραση μέσα από αυτές. Σε ηλικία, εάν θυμάμαι καλά, 7 ετών κέρδισα και ένα Β΄Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα το διάστημα, που κανείς δεν το περίμενε τότε, παρά μόνο η φαντασία μου η πλανεύτρα.

Ακόμη και τη δημοσιογραφία στη ζωή μου την αντιμετώπισα ως ένα είδος παραστατικής τέχνης.

Μέσα από τη στήλη, θα ήθελα και πάλι να εκφράζομαι χωρίς αναστολές, αλλά με ειλικρίνεια και αγάπη για ότι και όσα λέω. Πάντα με γνώμονα την ταπεινή υποκειμενική μου αίσθηση και χωρίς διάθεση ορισμών και αφορισμών, και πάνω από όλα με απόλυτο και ουσιαστικό σεβασμό στη διαφορετική γνώμη και θεώρηση. 
 
Έναρξη δημοσιεύσεων: Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο  www.kulturosupa.gr και κάθε 5, 15 και 25 του μηνός.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή