Αμετανόητος και προκλητικός ξανά ο Γ. Φιλιππάκης

706 Views
Αμετανόητος και προκλητικός ξανά ο Γ. Φιλιππάκης Αμετανόητος και προκλητικός ξανά ο Γ. Φιλιππάκης

 Αμετανόητος και προκλητικός ξανά ο Γ. Φιλιππάκης

Αμετανόητος για την προκλητική του ανάρτησή στο Facebook αναφορικά με το «δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα» εμφανίστηκε χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Φιλιππάκης, επισημαίνοντας στον Flash 96 ότι ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Λουκάς Παπαδήμος ευθύνονται για 7.000 αυτοκτονίες.

«Με αφορμή τα όσα έχει κάνει στην Ελλάδα μέχρι τώρα ο κ. Στουρνάρας είτε όταν ήταν υπουργός, είτε ο Παπαδήμος που ήταν πρωθυπουργός υπηρεσιακός κλπ, σας λέω το εξής, περισσότερες από 7 χιλιάδες αυτοκτονίες, με πρώτη αν θυμάμαι καλά, ενός συνταξιούχου φαρμακοποιού, ή τουλάχιστον αυτή εγώ θεωρώ πρώτη, στο Σύνταγμα που αυτοκτόνησε με το πιστόλι του. Δεκάδες άλλοι έχουν αυτοκτονήσει, που δεν μπορούν να ζήσουν, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις κοινωνικές καθημερινές τους ανάγκες» όπως δήλωσε ο κ. Φιλιππάκης ενώ στην ερώτηση αν θεωρεί τους δύο ηθικούς αυτουργούς σχολίασε πως «Θεωρώ ότι συμμετείχαν στην εξαφάνιση, εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού και γενικά τη διάλυση της χώρας.

Ο δημόσιος πλούτος είναι γεγονός ότι παραδίδεται αμαχητί στα χέρια των πολυεθνικών, το ξένο κεφάλαιο μπαίνει, είναι γνωστά αυτά τα πράγματα, ό,τι και να λέω εγώ τα έχουν πει άλλοι. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαδήμος, είναι υπάλληλοι των ξένων μονοπωλίων. Ο κ. Παπαδήμος, αν δεν απατώμαι, πρέπει να έχει σχέση και με την Goldman Sachs, ήταν αντιπρόεδρος -αν θυμάμαι καλά- νομίζω στην ΕΚΤ, σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών.»

Επανέλαβε, δε, τον ισχυρισμό του ότι όσα έγραψε στο Facebook ήταν μια «άποψη στους φίλους στην προσωπική μου ιστοσελίδα». «Ήταν δύο αναρτήσεις, μία την περασμένη Πέμπτη και μια άλλη την περασμένη Παρασκευή. Μία όσον αφορά τον τραυματισμό του κ. Παπαδήμου και μια άλλη την επόμενη μέρα, την Παρασκευή, σχετικά με τη συνάντηση Παπαδήμου-Στουρνάρα και η οποία βέβαια, η δεύτερη ανακοίνωση της Παρασκευής, κατέληγε στο κλασικό που προκάλεσε θύελλα αγανάκτησης σε κάποιους, ότι δε θα με ενοχλούσε να δω να σκάει μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

«Αυτό, δε σημαίνει ότι λέω σε κάποιον πήγαινε να τον σκοτώσεις» υποστήριξε ο κ. Φιλιππάκης χωρίς να αποκηρύσσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο σαν να λέει ότι αν και αυτός δεν το προτείνει δεν υπάρχει και πρόβλημα να γίνει αυτό.

Κατά της δικαιοσύνης
Άφησε, παράλληλα, και αιχμές κατά της δικαιοσύνης δηλώνοντας ότι «θέλει σώνει και καλά να καταδικάσει κάποιον». «Εγώ δεν είπα σε κανέναν να προχωρήσει σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Είναι δυνατόν, ένας απλός πολίτης, εγώ δηλαδή, να κατευθύνω τους λεγόμενους τρομοκράτες; Μα συγγνώμη, αυτό το πράγμα μπορεί να τεθεί στο δικαστήριο, για μια δικαιοσύνη η οποία θέλει σώνει και καλά να καταδικάσει κάποιον. Μα, αν είναι ποτέ δυνατόν ? εγώ, με ένα κείμενο που έγραψα. Ξέρετε τι γράφεται αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο, από άτομα που συμφωνούν μαζί μου ή και από άτομα που είναι εναντίον μου;». Υπέρ του Φιλιππάκη τάχθηκε και ο γιος του Κουφοντίνα, Εκτορας, που ζήτησε δε τη σύλληψή του γιατί και ο ίδιος θέλει να βάλουν βόμβες στον Στουρνάρα.

Κατάσταση Λ. Παπαδήμου

Ταυτόχρονα, αιμοδυναμικά σταθερός παραμένει ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ενώ η εξέλιξη των τραυμάτων του είναι ομαλή, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο κ. Παπαδήμος που παρέμενε νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», για προληπτικούς λόγους, φέροντας τραύματα στα πόδια, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα μετακινήθηκε χθες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Ο κ. Παπαδήμος την περασμένη Πέμπτη έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης όταν εξερράγη στα χέρια του φάκελος με εκρηκτικά.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη