«Ελλάδα 2021»: Έντονες αντιδράσεις με Τσολάκογλου-Παπαδόπουλο

475 Views
«Ελλάδα 2021»: Έντονες αντιδράσεις με Τσολάκογλου-Παπαδόπουλο «Ελλάδα 2021»: Έντονες αντιδράσεις με Τσολάκογλου-Παπαδόπουλο

 


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η παρουσίαση των κατοχικών πρωθυπουργών, καθώς και τον δικτατόρων της επταετίας στο χρονολόγιο όσων διετέλεσαν αρχηγοί κυβερνήσεων, χωρίς κάποια άλλη διευκρίνιση ως προς το πώς αναρριχήθηκαν στην εξουσία.

Συγκεκριμένα, στον ιστότοπο Greece2021 υπάρχει μία λίστα με όλους όσοι διετέλεσαν αρχηγοί κυβερνήσεων από συστάσεως του ελληνικού κράτους έως σήμερα. Ωστόσο, αρχικά δεν υπήρχε καμία διευκρίνιση για τον τρόπο με τον οποίον οι εκάστοτε πρωθυπουργοί έφτασαν σε αυτή τη θέση, με αποτέλεσμα οι κατοχικοί πρωθυπουργοί Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος, Ράλλης και οι χουντικοί Παπαδόπουλος - Μαρκεζίνης να παρουσιάζονται ισότιμα με όλους τους υπόλοιπους εκλεγμένους ηγέτες.

Μετά τις διαμαρτυρίες στα social media στους διατελέσαντες αρχηγοί κυβερνήσεων την περίοδο της Κατοχής και της δικτατορίας προστέθηκε αντίστοιχη επεξήγηση. Όχι όμως και σε άλλους δικτάτορες, όπως ο Πάγκαλος και ο Μεταξάς.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Ελλάδα 2021

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Στο πλευρό των Θεατρικών Βραβείων με live εκπομπή ο Ε.Ο.Ε.
Στο πλευρό των Θεατρικών Βραβείων με live εκπομπή ο Ε.Ο.Ε.
με 0 Σχόλια 440 Views

 Στο πλευρό των Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης στέκεται για ακόμη μια φορά ο δραστήριος Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων.διοργανώνοντας μια πλούσια σε περιεχόμενο εκπομπή που θα τα έχει όλα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο
 • Το.. λάθος της στο σεξ που προδίδει ότι σας απατά
  Το.. λάθος της στο σεξ που προδίδει ότι σας απατά

   Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει το "πράσινο τερατάκι" της ζήλειας και της αμφισβήτησης για το κατά πόσον ο ένας είναι αφοσιωμένος και πιστός στον άλλο. Όσον αφορά τις γυναίκες, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να "προδώσει" το αν έχουν απατήσει τον σύντροφό τους...


  Περισσότερα ...
 • Αφθώδης Στοματίτιδα.
  Αφθώδης Στοματίτιδα.

   Στη χαβούζα του ’20 επιπλέουν (με σειρά εμφάνισης) ένας καράφλας οδηγός ΚΤΕΛ, η γιαγιά μου, ο Τζορτζ Όργουελ, ο Αμβρόσιος, η θεία Τούλα, ο Μπακογιάννης, η Λέχου, ένας υποψήφιος πανελληνίων με αφθώδη στοματίτιδα, εγώ, εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο και ο άλλος που θα το αγνοήσει. Γράφει η Ντόρα Παπάζη.

  Περισσότερα ...
 • Αύγουστος Κορτώ: «Οταν είπα στη μάνα μου ότι μου αρέσουνε τ΄αγόρια»…
  Αύγουστος Κορτώ: «Οταν είπα στη μάνα μου ότι μου αρέσουνε τ΄αγόρια»…

   Ο Έλληνας συγγραφέας, που δεν έχει κρύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, γράφει με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, για την ανάγκη να σκοτώσουμε τη ντροπή...


  Περισσότερα ...

Περισσότερη Παράξενη ζωή