Είδες η ΔΕΗ ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ; Με μπλακ άουτ απειλεί 1,5 εκατ. οφειλέτες μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

468 Views
Είδες η ΔΕΗ ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ; Με μπλακ άουτ απειλεί 1,5 εκατ. οφειλέτες μετά τις 30 Σεπτεμβρίου. Είδες η ΔΕΗ ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ; Με μπλακ άουτ απειλεί 1,5 εκατ. οφειλέτες μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ είδες η ΔΕΗ ; Με μπλακ άουτ απειλεί 1,5 εκατ. οφειλέτες μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

Καλά θα έκανε η συντρόφισσα Ελένη Ράντου πριν πληρωθεί υποθέτουμε αδρά για να μας πείσει πόσο καλή είναι η ΔΕΗ να σκεφτόταν τις εκατοντάδες καθημερινές εκκλήσεις βοήθειας για επανασυνδέσεις ρεύματος σε φτωχά νοικοκυριά. Τους θανάτους που προκάλεσε η στυγνή πολιτική της κερδοσκοπικής αυτής εταιρείας. Δε ξεχάσαμε τους φοιτητές στη Λάρισα, που μετά από διακοπή ρεύματος και προκειμένου να ζεσταθούν με το μαγκάλι, πέθαναν από τις αναθυμιάσεις... Δε ξεχνάμε τη γυναίκα από τα Χανιά που της έκοψαν με μια εντολή το νήμα της ζωής αφού γνώριζαν ότι ήταν σε μηχανική υποστήριξη! 
 
Τους χιλιάδες ανέργους, καρκινοπαθείς, ευπαθείς ομάδες, φτωχόσπιτα που χρόνια τώρα και ειδικά τα τελευταία χρόνια της οικονομικής ύφεσης και χωρίς κανένα έλεος, με ευκολία κόβει το ρεύμα αν δεν εχουν πληρωθεί 1-2 λογαριασμούς. Ενώ και ο πλέον ανόητος πολίτης-καταναλωτής την έχει συνδέσει με αρχισυνδικαλισταράδες, σκορπώντας πέρα δώθε εκατομμύρια. Τελευταίο πλήγμα, χθεσινή ανακοίνωση, της "ευαίσθητης" και «καλής» ΔΕΗ» κατά την ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, η καθαρή απειλή για εκατομμύρια Ελλήνων οφειλετών.
 
Την απειλή του μπλακάουτ επιστρατεύει η ΔΕΗ για να τους πείσει τους κακοπληρωτές να τακτοποιήσουν τους ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος που επισήμως ανέρχονται σε 2,3 δισ. ευρώ
Μπορεί το ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμών των οφειλών σε 36 δόσεις να παρατάθηκε έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η επιχείρηση εκτιμά ότι υπάρχουν περί τους 1,5 εκατομμύριο οφειλέτες που εξακολουθούν να έχουν «κόκκινους» λογαριασμούς.
Παράλληλα, όπως γράφουν «ΤΑ ΝΕΑ», άρχισε μέσα στον Αύγουστο να αποστέλλει μέσα στον Αύγουστο ραβασάκια για εντολές αποκοπής με προτεραιότητα όπως λένε οι πληροφορίες όσους χρωστούν από 3.000 ευρώ και πάνω. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο αριθμός αυτών των καθ’ έξιν κακοπληρωτών ανέρχεται σε τουλάχιστον 80.000.
Τέλος, με βάση το δημοσίευμα, σημειώνεται ότι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που θα ξεκινήσουν το φθινοπωρινό «σαφάρι» διακοπών ρεύματος έχουν πάρει οδηγίες η αποκοπή να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, πρακτική ευρέως διαδεδομένη μέχρι σήμερα.
 
Είδες η ΔΕΗ ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ;

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Στην  Άχρηστη Πληροφορία… Τι φόρεσαν οι κυρίες στην Επίδαυρο: Από την Φ. Κομνηνού με κιμονό στο ροζ φόρεμα της Κ. Ευαγγελάτου (φωτό)
Στην Άχρηστη Πληροφορία… Τι φόρεσαν οι κυρίες στην Επίδαυρο: Από την Φ. Κομνηνού με κιμονό στο ροζ φόρεμα της Κ. Ευαγγελάτου (φωτό)
με 0 Σχόλια 2479 Views

Στην Άχρηστη Πληροφορία... Πολλά ήταν τα διάσημα πρόσωπα που παρακολούθησαν την παράσταση «Αντιγόνη», στην Επίδαυρο.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή