Όπως έστρωσε… Αποζημίωση 7.000 ευρώ υπέρ του Κ. Μπογδάνου καταλόγισε το δικαστήριο στον Π. Πολάκη

1133 Views
Όπως έστρωσε… Αποζημίωση 7.000 ευρώ υπέρ του Κ. Μπογδάνου καταλόγισε το δικαστήριο στον Π. Πολάκη Όπως έστρωσε… Αποζημίωση 7.000 ευρώ υπέρ του Κ. Μπογδάνου καταλόγισε το δικαστήριο στον Π. Πολάκη

 Στην «Κιβωτό του Κόσμου» θα δοθεί η αποζημίωση του βουλευτή.

Ένοχο για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας κατά του βουλευτή Α' Αθήνας ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, έκρινε τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Επαναλαμβανόμενη φρασεολογία όπως «συμπλεγματικό αμόρφωτο υποκείμενο»«ανάπηρη πνευματική μετριότητα»«παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη», μεταξύ πολλών άλλων, αλλά και επιδοκιμασίες του πρώην υπουργού σε σχόλια όπως «φαλακρή πόρνη του ΣΚΑΪ», οδήγησαν τον δημοσιογράφο και νυν βουλευτή ΝΔ στο να καταφύγει το 2017 στη Δικαιοσύνη.

Ο Παύλος Πολάκης κρίθηκε τελικώς από το δικαστήριο πως παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία και έτσι του επιδίκασε αποζημίωση 7000 ευρώ, που υποχρεούται να καταβάλει στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας με τον ποινικολόγο-ήρεμη δύναμη, σύμβουλο ΔΣΑ και συναγωνιστή, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλο. Οι επαναλαμβανόμενες, χυδαίες ύβρεις κόστισαν στον βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ €7000, που, πλην εξόδων, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου», ‬ανήρτησε από την πλευρά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Α Αθήνας.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή