Στην Άχρηστη πληροφορία της Ημέρας: ο χωρισμός της Αθηνάς Ωνάση και η «κατάρα του θανάτου...»

532 Views
Στην Άχρηστη πληροφορία της Ημέρας: ο χωρισμός της Αθηνάς Ωνάση και η «κατάρα του θανάτου...» Στην Άχρηστη πληροφορία της Ημέρας: ο χωρισμός της Αθηνάς Ωνάση και η «κατάρα του θανάτου...»

 Στην Άχρηστη πληροφορία της Ημέρας: ο χωρισμός της Αθηνάς Ωνάση και η «κατάρα του θανάτου...»

Όλο το παρακάτω περιεχόμενο αλιευμένο και καθόλου πειραγμένο, αυτούσιο δηλαδή, απο τα [ντιπ για ντιπ...] άχρηστα, αλλά καυτά νέα του διαδικτύου…
===============================================================================================
Το ενδιαφέρον των Ελλήνων, αλλά και όλου του κόσμου, τράβηξε η είδηση - βόμβα για τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, μετά από 11 χρόνια γάμου.

Ο  βετεράνος δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος,που έχει γράψει εκατοντάδες ρεπορτάζ  και πολλά βιβλία για την οικογένεια Ωνάση -τις ένδοξες μέρες του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και για το τραγικό τέλος τους- επικοινώνησε με ανθρώπους από το κοντινό περιβάλλον της Αθηνάς και δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook, το αποτέλεσμα του τηλεφωνικού ρεπορτάζ που έκανε τις τελευταίες δυο μέρες.

Σύμφωνα με το tlife.gr, απ' όσα του είπαν, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος έβγαλε το συμπέρασμα ότι η Αθηνά διακατέχεται από φόβο ξαφνικού θανάτου και φοβάται για την κατάρα που κυνηγά την οικογένειά της. Ο φόβος αυτός εντάθηκε μετά τον θάνατο του αγαπημένου αλόγου της κόρης του Ντόντα σε τροχαίο, πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες η Αθηνά είχε συγκλονιστεί και θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο λέγοντας στον Ντόντα : "Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου"...

Για τον ίδιο λόγο η Αθηνά αρνείται όλα αυτά τα χρόνια να κάνει παιδί. Θέλει να σταματήσει μετά από εκείνη η γενιά των Ωνάσηδων.... Ίσως μια από τις αιτίες του χωρισμού να είναι η ψυχολογική κατάσταση της Αθηνάς ενώ υπάρχει και η φήμη της όμορφης Ισπανίδας, με την οποία γράφτηκε ότι απάτησε την Αθηνά ο Ντόντα.

Διάβασε όλα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος:

«Η Αθηνά Ωνάση κατέχεται από το σύνδρομο του << ξαφνικού θανάτου >> ! Αυτό είναι το συμπέρασμα από το διήμερο ρεπορτάζ που έκανα τηλεφωνικά με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της. Ένα από αυτά μου είπε : Εδώ και καιρό ο σύζυγός της Αλβάρο προσπαθεί να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους κατάρα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.

Και όταν τελευταία σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο ( από τον πρώτο του γάμο ) η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει <<Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου >>.
Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι ο Αλβάρο Ντε Μιράντα έχει συνάψει δεσμό με όμορφη Ισπανίδα. Και το τελευταίο : Ο Ντόντα είναι όχι μόνο ο πρώτος άντρας στη ζωή της, αλλά εδώ και 13 χρόνια, ο μοναδικός.»

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο