AVAX 19+5: Η νέα τελ-ιικη λύση – Νοσοποιητικό πρόγραμμα εξαρτημένης επιβίωσης

1118 Views
AVAX 19+5: Η νέα τελ-ιικη λύση – Νοσοποιητικό πρόγραμμα εξαρτημένης επιβίωσης AVAX 19+5: Η νέα τελ-ιικη λύση – Νοσοποιητικό πρόγραμμα εξαρτημένης επιβίωσης

 

“Είμαι το αόρατο νήμα που συνδέει τις χάντρες της διαφορετικότητας στο χωροχρόνο”, παράφραση από Μπαγκαβάτ Γκιτά.


Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του προκλητού(;)κυκλώνα της πανδημίας και στην πλήρη εργαλειοποίησή του από παγκόσμιες αρχές και εξουσίες ερήμην των λαών, για τους λαούς.
Ήδη μας προϊδεάζουν για τις μεταλλάξεις των μεταλλάξεων του ιού κόβιτ. Μίλησαν πρόσφατα και για θάνατο ενός ελέφαντα από κόβιτ. Δια του αέναου εμβολιασμού που επιχειρείται σε όλα τα θηλαστικά, η εξάρτηση από φαρμακευτικές και η υποδούλωση από δανειστές ολοκληρώνεται. Τα τσιτάτα προστασίας μας από τη διασπορά του ιού θα προσδιορίσουν έτσι θετικά το βαθμό ανάπρυξης της οικονομίας και του αξιόχρεου δανεισμού, βάσει οδηγιών.
 
Είμαστε καχύποπτοι με διαχρονικά παραδείγματα αναξιοπιστίας περί των αγαθών προθέσεων των παγκόσμιων διακινητών υγείας, φαρμακευτικών και χημικών βιομηχανιών, για ανθρώπους, ζώα και φυτά.
 
Ο κολοσσός Μπάγιερ είναι μητρική της εξαγορασμένης Μοσάντο που εξειδικεύεται αέναα στις μεταλλάξεις φυτών και με γονίδια ποντικού. Έχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα υβριδίων στείρας παραγωγικότητας. Έτσι θα μπορούσε να ελέγξει τους λοιμούς αφού πλέον καρποφόροι σπόροι δε θα υπάρχουν. Πολλά έχουν γραφεί και δημοσιοποιηθεί αναλυτικά περί αυτού. Η Κέρβάκ, θυγατρική και αυτή της Μπάγιερ, με έδρα το Τύμπιγκεν, παλαιά Σάγκα των Ναζί και του γενετιστή Μέγγελε.
 
“ Δουλεύει πάνω σε μία νέα γενιά εμβολίων με βάση τον αγγελιοφόρο RNA, το οποίο μεταφέρεται στα κύτταρα με νανοσωματίδια λιπιδίων. Βασική αρχή της τεχνολογίας είναι ότι το μόριο RNAμπορεί να λειτουργήσει ως φορέας δεδομένων(ΧΑ-ΧΑ) με τη βοήθεια των οποίων ο οργανισμός μπορεί να παράγει δραστικές ουσίες για την καταπολέμηση διάφορων νόσων” και δημιουργία μαλακιών συμπληρώνουμε. (πηγή εφ.συντακτών 21/08/20)
 
Στο Τύμπιγκεν έγιναν και τα πειράματα του αερίου της μουστάρδας της πρωσικής καϊζεραρχίας. Θα μπορούσε εν δυνάμει να επιχειρηθεί η δημιουργία Σάιμποργκ-πολιτών με αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό, ως εν δυνάμει μοσχευματολήπτες. Ακόμη έλεγχος προσδόκιμου ζωής(πολλοί γίναμε), μετάλλαξης ορμέμφυτων αυτεξουσιότητας, μετάλλαξης του DNA για σπερματική ομογενοποίηση, δημιουργίας αυτόχθονων με ένστικτο δουλικής εξάρτησης ή εξαρτημένης δουλικότητας ή και τα δύο μαζί ή το καθένα χωριστά. Έτσι αν δεν πάρουν την εμβολιακή δόση θα είναι αδύνατο να επιζήσουν. Αυτό είναι ο πλήρης έλεγχος επί των ανθρώπων ως νέο Κράαλ δύναμης των τευτόνων. Επιχειρείται η δημιουργία νέας εμβολιαστικής σωτηριολογικήςπίστης,κάτι σαν εμβολιαστική μετάληψη των αχράντων μυστηρίων.
 
 
Επιμύθιο
Η διαδικασία υλοποίησης του θαυμαστού νέου κόσμου του Χάξλεϊ πυροδοτήθηκε. Στους λαούς, ειδικά της πολύπαθης από τους φόν ντε δόνκα της Ευρώπης, εναπόκειται η συνειδητοποίηση του κινδύνου για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
 
Τα κίτρινα γιλέκα ήταν μια ισχυρή αρχή που εκφυλίστηκε. Ο χωροχρόνος τρέχει χωρίς ακόμη τον από μηχανής θεό που θα μπορούσε να είναι χάκερς κβαντικού πεδίου σαν απίθανη έκφραση των ΑΝΟΝΥΜΟΥΣαλλά όχι αδύνατη. Με τη γνώση της ύπαρξης θλυρας θανάτου( Μόρντορ) θα έρθει και ο δακτυλιδοκομιστής για βέρα λύση όπως περιγράφει ο Τόλκιν στην αλληγορία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ο έχων ώτα ακούει ακουέτω.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
11α ΘΒΘ: Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις τόσο στα δρώμενα, όσο και στα αποτελέσματα! | Ανταπόκριση Γιώργος Μπαστουνάς
11α ΘΒΘ: Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις τόσο στα δρώμενα, όσο και στα αποτελέσματα! | Ανταπόκριση Γιώργος Μπαστουνάς
με 0 Σχόλια 3695 Views

 Μία βραδιά γεμάτη με πολιτισμό, αξιόλογες παρουσίες και πολλαπλές εκπλήξεις, που θα μας μείνει αξέχαστη! Γράφει ο Γιώργος Μπαστουνάς για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή