AVAX 19+5: συνταγματική επίταξη χωρίς δημοψήφισμα....

2828 Views
AVAX 19+5: συνταγματική επίταξη χωρίς δημοψήφισμα.... AVAX 19+5: συνταγματική επίταξη χωρίς δημοψήφισμα....

 

Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5 για την Κουλτουρόσουπα.


 
«Μπορεί να διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου, να εκφράζεις τη γνώμη σου» (Βολταίρος).
 
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μεγάλου Γάλλου στοχαστή καθώς ο τελευταίος ιδιοκτήτης της κατοικίας του στο Παρίσι είναι ΦΙΛΕΛΛΗΝ πρωτοθεσμάκης. Ο εν λόγω επιβάλλει αντισυνταγματικά μέτρα εις βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών, το 60% και πλέον ανεμβολίαστοι, ενώ από το 40% των εμβολιασμένων, τουλάχιστον το μισό (Ιατρούς, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, δημοσίους υπαλλήλους, ανώνυμους πολίτες, εστιάτορες κ.λ.π.) είναι πειθαναγκασμένο λόγω εκβιασμών στην εργασία, στην στέρηση ελευθεριών, στην μεγάλη οικονομική επιβάρυνση (παντού κοστοβόρα τεστ κόβιντ).
 
Καταστρατηγεί το Σύνταγμα και τα δημοκρατικά δικαιώματα, με διατάγματα όσων δεν επιθυμούν εμβολιαστική μετάγγιση ΙΩΝ. Με πρόσχημα τους κατασκευασμένους κόβιντ και αντικόβιντ, με ξανακατασκευασμένα εμβόλια ομογενοποιεί πειραματικά σε HOMO DOLY, εμβολούσιον θα το λέγαμε επιταγές της παγκοσμιοποίησης, όλους τους ποπολάρους.
 
Αυτοδιορίζεται στα καθ’ ημάς, ο Πρωτοθεσμάκης, ερμηνευτής του Συντάγματος τραγουδώντας το λοιμωξιολογικά. Αποφάσισε ποιος πολίτης δεν δικαιούται συνταγματικών δικαιωμάτων ερήμην του Συντάγματος. Αυτό και αν δεν είναι επίταξη κατοχής.
 
Επιβάλει ποινές στους απείθαρχους στον πειθαναγκασμό των εμβολίων όπως απόλυση, διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών, παύση πληρωμών, όλα σαν σε εγκλεισμό σε στρατιωτικό Πειθαρχείο(ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ). Εμβολιαστική υποταγή στην συγκυρία της ανάγκης, θα το λέγαμε κομψά ή ωμός εκβιασμός θα το λέγαμε Γκεμπελικά.
 
Πρέπει να προσέξουμε όλοι – ες. Μας επιβάλλονται κανόνες, τις συνέπειες των οποίων ούτε καν φανταζόμαστε, διαδοχικά. Σαν πολίτες, σαν κράτη, σαν ΕΘΝΗ. Πολλά τα ιστορικά παραδείγματα των μεταδοτικών –ΙΣΜΩΝ (Ναζισμός, Κομμουνισμός, Χιτλερισμός, Σταλινισμός, Φραγγισμός, Μπενιτισμός, Μαοϊσμός, μεσαιωνικός Παπισμός). Ατελείωτοι οι ΕΣΜΟΙ. Λειτουργούν από πάνω προς τα κάτω στις κοινωνικές ιεραρχίες.
 
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λέει η θυμοσοφία και οι κεφαλές είναι πολλές στις δομές της εξουσίας, από ΠΟΠΟΛΑΡΧΗ μέχρι κλητήρα. Στα καθ’ ημάς, η επιβαλλόμενη εμβολιαστική εφαρμογή μπορεί να έχει σαν στόχο, με δημοκρατική επίφαση, μίας εμφύλιας διάστασης (εμβολιασμένοι ενεργητικά – παθητικά και αντιεμβολιαστές), το διαίρει και βασίλευε με νέα έκδοση.
 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται εκτός επάλξεων (κωλόπαιδα της Φρειδερίκης, φώναξαν οι θιασώτες της δικτατορίας του Προλεταριάτου, τους Έλληνες φαντάρους από τα χαρακώματα. Κονσερβοκούτια του ΣΤΑΛΙΝ φώναζαν οι βασιλόφρονες δοσιλογούντες. Η ιστορία πάει να επαναληφθεί σε άλλο σκηνοθετικό πάλκο. Οι μη εμβολιασμένοι, το κρύβουν, για να αποφύγουν το λιντσάρισμα στο λεωφορείο.
 


Ήδη επιβάλλουν απαγορεύσεις και στερήσεις εν γένει στους αρνητές, να μπολιαστούν με εμβόλια δυνητικού RNA νευροδιαβιβαστών. Θα αναφέρουμε μερικές εφαρμογές που έχουν αναγγελθεί και μερικές εν δυνάμει προετοιμαζόμενες.

Εμβολιαστική κάρτα εισόδου σε δημόσιες δομές εν γένει. Ταξιδιωτικό διαβατήριο εντός – εκτός. Δικαιώματος στην εργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Συμμετοχή σε πανελλήνιες σπουδές με φυσική παρουσία κ.λ.π.
Δυνητικά αστυνομικοί έλεγχοι πολιτών στους δρόμους, από ειδικό σώμα κυνηγών κεφαλών για σύλληψη ανεμβολιάστων με αμοιβή κατά κεφαλή, νέο FAR WEST (για σκάλπ ίσως αργότερα) και προσοχή το κυριότερο, στέρηση δικαιώματος ψήφου στους αρνητές με αποτέλεσμα να εκλέγουν τους εξουσιαστές οι υποταγμένοι.

Έτσι δικαιολογείται και η παντελής αγνόηση του πολιτικού κόστους, από την κυβέρνηση, καθώς όσοι αντιπολιτεύονται δεν ψηφίζουν. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλές συνεπαγωγές ακόμη. Η δημιουργική φαντασία του αναγνώστη ακινητοποιεί την κριτική του σκέψη.

Ο Παγκοσμιοποιημένος Δεσποτισμός μέσω της υλικής του Αυτοκρατορίας, προχωρά στον απόλυτο έλεγχο των λαών με εργαλείο τα εμβόλια. Επικαλείται το δημόσιο συμφέρον, που ιστορικά λεηλατεί και τίποτα δεν δείχνει ότι δεν το κάνει και τώρα και στο μέλλον.

Οι προσκυνημένοι όλων των βαθμίδων της κοινωνίας (επιστήμη, πολιτική, παραγωγή διανόησης) εθελοτυφλούν μέσα στην τύρφη των παροχών τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, ως σχολιαστές, είναι η περιγραφή και η κριτική. Είναι και αυτό μία παθητική αντίσταση να λέμε το ανείπωτο, αφού σαν ενσαρκωμένες οντότητες των επιπέδων αισθήσεων δεν μπορούμε να πράξουμε το αδύνατο.
 
.
ΣΑΝ ΕΠΙΜΥΘΙΟ ΕΥΧΗΤΙΚΟ
Εξωμότες του δένδρου της γνώσης
Δεσμώτες της επίπεδης διάστασης
Των πέντε αισθήσεων του σχετικού
Αγέννητοι στην τύρφη του αμνιακού υγρού
Χωρίς ομφάλιο λώρο Γαίας
Χωρίς ελπίδα αφύπνισης
Χωρίς τόλμη αντίστασης
Στις λυκοφωτικές ζώνες της ύπαρξης
Και της βιολογικής υποεξέλιξης
Μισοζώντανοι μισοπεθαμένοι
Πειραματόζωα εξαρτημένης συμπεριφοράς φόβου
Ονειρευόμαστε τον εκλεκτό από Μηχανής Θεό.

(Ποιημα ΕΛΑΝ)

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: AVAX 19+5avax-19+5

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο