Μια σύζευξη τρίτου τύπου, τέταρτης μετάλλαξης δέλτα. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

1570 Views
Μια σύζευξη τρίτου τύπου, τέταρτης μετάλλαξης δέλτα. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5 Μια σύζευξη τρίτου τύπου, τέταρτης μετάλλαξης δέλτα. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

 

Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Θεός παίζει ζάρια με το σύμπαν ( Άινστάιν)
 
Οι εθνικολοιμωξιολογιστές της Γιουχάν όμως τα έχουν τσιμπήσει λένε κάποιοι.
 
Μάθαμε από χαμηλόφωνη είδηση των ΜΜΕ ότι αυτομόλησε στις ΗΠΑ στέλεχος του εργαστηρίου της Γιουχάν. Μετά από τις τόσες καταγγελίες που έχουν κάνει κορυφαία επίσημα χείλη παγκοσμίως, σχετικά με την προέλευση και διανομή του κόβιτ από το εργαστήριο, δικαιούμαστε ως κάτοικοι του πλανήτη, να πληροφορηθούμε την αλήθεια: δηλαδή αν πρόκειται περί καλλιέργειας ενός απειλητικού ιού ως βιολογικού όπλου, στην παρακαταθήκη μιας διαπραγμάτευσης, για το μοίρασμα της κυριαρχίας του πλανήτη.
 
Το ίδιο είχε γίνει με τη διασπορά της γνώσης της πυρηνικής ενέργειας που την απέκτησαν και τρομοκρατικά κράτη προς το παρόν. Θα είναι ένα εκβιαστικό ατού αυτό το κουτί της Πανδώρας που στην εξέλιξή του μπορεί να περιέχει τον Βαλεφόντε του αφανισμού της ζωής. Προς το παρόν έχει εργαλειοποιηθεί ο κόβιτ19 με τις απεριόριστες μεταλλάξεις του που μας αναγγέλλουν συχνά. Ωθούν τους λαούς να πάνε εθελοντικό στα “βατσινικά*”γενόμενοι υποχείριοι σε λοιμωξιολογικές υπαλληλικές αυθεντίες σαν σε κιβωτό σωτηρίας. Γεννάται το ερώτημα ποιος θα ελέγξει το αδιάβλητο των ελέγχων και ποιος θα εγγυηθεί τη δεοντολογία των χειρισμών όταν αναστέλλουν εμβόλια, ως ακατάλληλα για κάποιους ενήλικες ή μεσήλικες, εκ των υστέρων;
 
Τι θα γίνει με αυτούς που το έχουν ήδη κάνει αλλά είναι κάτω ή πάνω του ηλικιακού ορίου. Σαρκάζοντας θα προτείναμε ή αλλαγή ημερομηνίας γέννησης στο ληξιαρχείο ή τη χορήγηση διεγερτικών cov το βράδυ και αντικαταθλιπτικών το πρωί. Η δημιουργία ζήτησης στις ανάγκες υπερπαραγωγής των έξυπνων φαρμάκων, των εξυπνότερων φαρμακευτικών και των εξυπνότατων ερευνητών ελέγχου της συμπεριφοράς, μας θυμίζει το θαυμαστό νέο κόσμο του Χάξλεϋ με τη δωρεάν υποχρεωτική χορήγηση της σόμαμεσκαλίνης για τη δημιουργία ενός νοητού στρατοπέδου συγκέντρωσης χωρίς συρματοπλέγματα και απλανή συμμετοχή των ατόμων.
 
 
Η μετάλλαξη της εσωτερικής εξέλιξης σε εξαρτημένη σε υπό εξέλιξη υποβολημότητας, ήταν πάντα το ζητούμενο των εξουσιαστών διαχρονικά και με προπατορικά πειράματα. Ίσως και τα σωτήρια δωρεάν εμβόλια συμβάλλουν αρκούντως κατά ηλικιακή περίπτωση. Ο νόμος του προσδιορισμού της απροσδιοριστίας των πιθανοτήτων μετάλλαξης, εάν αποκωδικοποιηθεί θα αξίζει σχετικό Νόμπελ.
 
Για να επανέλθουμε στο γιούχα της ενάρετης κινέζικης φαρμακολυτρίας πρέπει να δημοσιοποιηθεί εκούσια ή με χακάρισμα ποιος Φάουτσι εκλεκτός του Μεφιστο χρηματοδοτούσε το πειραματικό εργαστήρι από όπου ξεπόρτισε ή ξεπόρτισαν τον κόβιτ και για ποιους σκοπούς τελικά η καλλιέργειά του. Εκτός εάν μας πουν ότι η παρακαταθήκες απειλής πολέμου γίνονται για την επιβολή της ειρήνης. Τα καλύτερα και πιο εξελιγμένα όπλα στο ειρηνικό οπλοστάσιο τα μηχανεύονται χημικοί ειρηνοποιοί. Το Νόμπελ ειρήνης απονέμει ο εφευρέτης της πυρίτιδας ως διαχρονικό υπόδειγμα υποκρισίας των κρατούντων τα μυστικά της γνώσης και της χρήσης της.
 


Επιμύθιο
Στο ράλυ μετοχών των λοιμωξιολόγων, η εκ των υστέρων παρένεση «ας πρόσεχαν»για το χρηματιστήριο, του παραολυμπιονίκη της οικονομίας, Σημίτη, κολλάει γάντι.
 
Το ίδιο ισχύει και για τον αυτοσαρκασμό μας βέβαια. Ο παντελεήμων χρόνος ας το δείξει παίζοντας ρώσικη ρουλέτα με άσφαιρα φυσίγγια.
 
Το περαστικά είναι ευχή από καρδιάς προς όλους μας.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: AVAX 19+5avax-19+5

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή