Πατριδογνωσία ενός Αλεξανδροφάγου Καιριδοσκόπου. Καυστικό σχόλιο του AVAX 19+5

1990 Views
Πατριδογνωσία ενός Αλεξανδροφάγου Καιριδοσκόπου. Καυστικό σχόλιο του AVAX 19+5 Πατριδογνωσία ενός Αλεξανδροφάγου Καιριδοσκόπου. Καυστικό σχόλιο του AVAX 19+5

 

 

Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5


 
¨Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών δεν είναι σημαντικότερος από ένα σωρό σκουπίδια μπροστά στην πολυκατοικία μας¨, ¨Κοστοβόροι οι συνταξιούχοι άνω των 60 και οι άνω των 80¨. Ακριβείς δηλώσεις του κρατικοσιτιζόμενουταμειοβόρου καθηγητή Παντείου και βολευτή της Ν.Δ. κυρίου Καιρίδη.
 
Δεν αξίζει καν να σχολιάσουμε αυτές τις δηλώσεις ενός καθηγητή που γράφει και διδάσκει ιστορισμό στη νέα γενιά. Θα σαρκάσουμε μόνο αναδεικνύοντας τις συνεπαγωγές των ξερασμάτων του πολύξερου.
 
Κανονικά τον κ.Καιρίδη πρέπει να θεωρούμε εθνεγέρτη αφού με τη δήλωσή του ο Αλέξανδρος ο Μέγας παγκοσμίως, ως ελληνικό σκουπίδι, κατάκτησε και εκπολίτισε τον τότε γνωστό κόσμο. Μας ωθεί να σκεφτούμε το μεγαλείο και τις ικανότητες του ελληνισμού, που δεν είναι σκουπίδι σαν τον ίδιο και να αναρωτηθούμε για τη συνομοταξία του τι θα μπορούσε να κάνει περισσότερο από το να μας υποθηκεύσει για 99 χρόνια σκλαβιάς του υπερταμείου.
 
Ακόμη ο κ.Καιρίδης λειτούργησε εθνοπατριωτικά αφού μας αποκάλυψε ότι για τον μέγα Αλέξανδρο γελάσαμε τους σκοπιανούς αν τους ¨χαρίσαμε¨ σκουπίδια.
 
Για τους συνταξιούχους που θεωρεί κοστοβόρους ο κύριος εθνομηδενεργέτης, συμφωνούμε μαζί του καταρχήν αλλά διαφωνούμε ως προς τις ηλικίες. Ταμειοβόροι και δανειοβόροι είναι οι συνταξιούχοι των 40 ετών εθελουσίας των ζημειογόνων ΔΕΚΟ που ενθυλάκωσαν μεγάλα εφάπαξ και όροφοι οι συντάξεις μέχρι τον αιώνα τον άπαντα αφού αυτές κληροδοτούνται.
 
Ταμειοβόροι συνταξιούχοι είναι οι πρώην υπάλληλοι των ζημιογόνων ΔΕΚΟ ανεξαιρέτως αφού το προσδόκιμο ζωής τους, εκτός ολίγων εξαιρέσεων, είναι σαφώς μεγαλύτερο του εργάτη, του οικοδόμου, του ελεύθερου επαγγελματία που τραβάει το κουπί μία ζωή, για να πληρώνει με τη φορολογία του τις υψηλές αμοιβές, εφάπαξ κλπ, χονδρά, με τριπλάσιες και βάλε συντάξεις. Αυτά τα προνόμια θεσμοθετήθηκαν από το συνάφι σας ΑΜΦΩ κύριε Καιρίδη.
 
Ξεχάσαμε να ανφέρουμετις ΜΙΖΕΣ κι τις ΜΑΣΕΣ συνδικαλισταρχών ΑΜΦΩ τραπεζών και του δημοσίου εν γένει, όπως επίσης και της γραφιαδοκρατίας.
 
Να συμπληρώσουμε ότι οι 40άρηδες εθελουσιανοί ασφαλώς και εργάζονται ποικιλότροπα, στερώντας μέχρι και σήμερα θέσεις εργασίας από τους νεώτερους που δε φταίνε σε τίποτε και δε θα τεκμηριώσουν σύνταξης.
 
Θα συμφωνήσουμε ότι όλοι μαζί εσείς τα φάγατε και όλοι εμείς τα πληρώνουμε. Για το παραμύθι ότι ως λαός έχουμε τους κυβερνήτες που μας αξίζουν αφού με την τάχα ψήφο μας εκλέγονται έχουμε να πούμε ότι ο λαός ψηφίζει τα ρητορικά προγράμματα και όχι την διαφορετική εφαρμογή τους. Θα είμασταν υπόλογοι αν ψηφίζαμε εκ των προτέρων τα αίσχη που κάνει το συνάφι σας εκ των υστέρων.
 
 
Επιμύθιο
Ένας λαός γίνεται θύμα ακούσια, όταν επιτρέπει να τον πείθουν ότι είναι ελεύθερος στο να επιλέγει τα δεσμά της παραπληροφόρησης και να θεωρεί ποιοτική δημοκρατία τη δημόσια προβολή και άσκηση επίκτητων παθών που πλασάρονται ως πρότυπα προς μίμηση ποκιλοτρόπως.
 
Πολλά σάπια υπάρχουν στη δημοκρατία της ΤΗΛΕΜΑΡΚΙΑΣ, λέμε παραφράζοντας τον ΣΑΚΑΙΣΠΗΡΟ
 
Υ.γ.
Και το χειρότερο όλων, όταν υποτάσσεται από συνήθεια στην υποταγή του, νομίζοντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον σαν το σκοινάκι που δένει έναν ελέφαντα και λειτουργεί ως δοκιμαστήριο της αντίστασης ενός λαού.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: AVAX 19+5avax-19+5

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο διάολος και η τρέλα στο κορμί της «Μπενεντέτα». Είδαμε & Σχολιάζουμε
Ο διάολος και η τρέλα στο κορμί της «Μπενεντέτα». Είδαμε & Σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 1705 Views

Μια κωλοπετσωμένη πιτσιρίκα ταγμένη στο Θεό, θα ανάψει «φωτιές» στο  μοναστήρι που μεγαλώνει όταν το κορμί της δεν μπορεί να αντισταθεί στις χάρες μιας ελληνίδας, της Δάφνης Πατακιά… Είδε και σχολιάζει ο Γιάννης Τσιρόγλου για την Κουλτουρόσουπα.

.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή