AVAX 19+5: Πολυκομματική Λοιμωξιολογική Μονοκρατορία στην Λιλιπούτη Γκριχελαντ.

1215 Views
AVAX 19+5:  Πολυκομματική Λοιμωξιολογική Μονοκρατορία στην Λιλιπούτη Γκριχελαντ. AVAX 19+5: Πολυκομματική Λοιμωξιολογική Μονοκρατορία στην Λιλιπούτη Γκριχελαντ.


Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5 για την Κουλτουρόσουπα.


 
Μία αναβιούμενη ιερά εμβολιαστική εξέταση ελεγχόμενης βούλησης.
 
Είπε άφρων εν τη διανοία αυτού. Ουκ έστι θεός. Θεός εστί ΜαρκοΕυρώ στον κρόταφο των ποπουλάρων. Άξιος ο μισθός Γερμανοτραφών 5ης φάλαγγας. Αποστολή (Λοιμωξιολογική, θρησκευτική, οικονομική) εξετελέσθη, ΖΙΤ ΧΑΙΛ. (Εισαγωγή από το άρθρο μας ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΕΛ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 12/4/2020).
 
Η σκέψη της εκκλησιαστικής ηγεσίας να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους κληρικούς, αλλά και εισόδου στις εκκλησίες με εμβολιακό τσιπάκι στους πιστούς, άρα και θεία μετάληψη με πιστοποιητικό εμβολιακών φρονημάτων, επεμβαίνει στην «ελεύθερη βούληση» στο αυτεξούσιο του ανθρώπου, που είναι ο συγκλονιστικός ομολογιακός λόγος του μυστηρίου της σχέσης δημιουργού με άνθρωπο, από την Γένεση μέχρι στον αιώνα.
 
Λυπηθήκαμε που ο Άγιος Ναυπάκτου Ιερόθεος είναι πρωτεργάτης και υπέρμαχος του εμβολίου. Τα περίφημα θεολογικά του διδάγματα, περί ορθόδοξης Ψυχοθεραπείας και Φωτός της ψυχής, υποβιβάζονται στην συνείδηση μας ως ακαδημαϊκή συγραμματολογία και όχι βιωματική έκφραση, κρίμα.
 
Ο λόγος της έντασης μας είναι η απουσία έντασης και κριτικής από την κεφαλή της εκκλησίας σχετικά με τις παλινωδίες καταλληλότητας των εμβολίων. Δεν ζητήθηκε διευκρίνιση για την ανάγκη εμβολιασμού νέων, χωρίς να έχουν προηγουμένως, ανακοινωθεί σχετικοί πειραματικοί έλεγχοι, για την καταλληλότητα ίδιων εμβολίων μεγάλων ηλικιών και παιδιών.
 


Πότε έγιναν οι σχετικές μελέτες και αναλύσεις ώστε να τεκμηριώνεται η απόφαση ίδιων εμβολίων στους νέους με τους ηλικιωμένους οργανισμούς που έχουν υποκείμενα, παρακείμενα και υπερσυντέλικα νοσήματα. Εκτός αν εφαρμόζουν το απόφθεγμα Αόματοι – ανάπηροι Κυρτωμένοι στον Άγιο ΠΑΝΕΜΒΟΛΙΟΣΩΣΤΗ.
 
Πιστεύουμε ότι η οσμή που προκαλεί το εμβόλιο είναι διαποτιστική σαν του καπνιστή και ελαφρώς μποχοβόλα. Χωρίς σαρκαστικήπλάκα θα εκπαιδευτούν σκύλοι ανιχνευτές στην υπηρεσία δίωξης για τον εμβολιασμό μας, καθώς και άλλα ηχηρά συνεπαγωγικά.
 
Όλα όσα καταμαρτυρούμε αφορούν πρωτίστως και τις ηγεσίες των κομμάτων όλων των ιδεολογιών. Διαφωνούν μόνο για την εργαλειοποίηση της πανδημίας και για τις καθυστερήσεις περί εμβολιασμών και όχι ποιοτική καταλληλότητα ή και την αναγκαιότητα των εμβολίων.
 
Συμπαρατάσσονται με τις επιταγές της Ανατολικοδυτικής Γερμανίας κατά ιδεολογική συγγένεια αλλά όλοι μαζί στο ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΒΕΡΟΛΙΣΙΟΝ υπερθεματίζουν.
 
ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Ο ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γεωργιάδης είπε σχετικά με τα μέτρα κόβιτ που μας παίρνει η κυβερνηση. Εγώ δεν είμαι λοιμωξιολόγος, εφαρμόζουμε τα μέτρα που εισηγούνται, όθεν συμπεραίνουμε, ότι πρέπει να συμπεράνουν οι λοιμωξιολογούντες και ανυσηχούντες ότι η ηθική συνευθύνη δεν παραγράφεται εσαεί, αφορά και το συνάφι των πολιτικών κατά διαχρονική τακτική (νόμος περί ευθύνης υπουργών και ανευθύνης εθνικής οικονομικής προδοσίας) που φροντίζουν να νομοθετούν ευλογόντας τα ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: AVAX 19+5avax-19+5

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή