Αγαπούμε Ασπα - Τα «χώνει» σε Βανδή – Κάβουρα θυμίζοντας Fame Story (Videos)

1129 Views
Αγαπούμε Ασπα - Τα «χώνει» σε Βανδή – Κάβουρα θυμίζοντας Fame Story (Videos) Αγαπούμε Ασπα - Τα «χώνει» σε Βανδή – Κάβουρα θυμίζοντας Fame Story (Videos)

 

Τη γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το Fame Story, κάνοντας αίσθηση με την παρουσία της, καθώς συχνά βρισκόταν στο επίκεντρο μιας κόντρας, τόσο με τους συμπαίκτες της όσο και με τους κριτές.

Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, η Άσπα Τσίνα συμμετέχει πάλι σε talent show, αυτή τη φορά ως coach, χωρίς να είναι διατεθειμένη, βέβαια, να βάλει… νερό στο κρασί της.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου είδαμε μια έντονη στιχομυθία μεταξύ Άσπας και Δέσποινας Βανδή, ενώ λίγο αργότερα η Άσπα έκανε παρατήρηση και τη Βίκυ Κάβουρα.


Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δυο αυτά περιστατικά, λέγοντας τα εξής:

«Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση. Η γυναίκα ξεκίνησε να τοποθετηθεί θετικά διακείμενη απέναντί μου και απέναντι στον Μάριο Πρίαμο βαθμολογικά. Όμως, έκανε ένα λάθος. Είπε θα συμφωνήσω με την Άσπα, υπάρχουν ελαφριά κομμάτια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαφρύ. Η κριτική που ξεκίνησε να ασκήσει στηρίχτηκε σε μια λανθασμένη τοποθέτησή της σε σχέση με τη δική μου άποψη, την οποία δεν είχα εκθέσει. Δεν πειράζει όμως, είμαστε άνθρωποι κι επειδή η τηλεόραση είναι ένα μέσο της υπερβολής, θα κάνουμε και λαθάκια, όση εμπειρία κι αν έχουμε κάποιοι και όσο άπειροι κι αν είμαστε κάποιοι άλλοι. Καμιά φορά οι όροι ανατρέπονται ξαφνικά. Το θέμα είναι να περνάμε ωραία και να πάμε παρακάτω. Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη και να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων ή μη συγκεκριμένων ανθρώπων. Νομίζω είμαι σαφής».

Για το περιστατικό με την Βίκυ Κάβουρα, η Άσπα Τσίνα λέει τα εξής: «Έσπευσε να προκαταλάβει το τηλεοπτικό κοινό ότι “δεν είναι και πολύ καλά η Άσπα”. Αυτά τα πράγματα είναι και αστεία και ανεπίτρεπτα. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα ούτε κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ παρέα, είμαστε δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα στον πλανήτη Γη. Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη και βεβαίως, ο ρόλος της είναι πολύ συγκεκριμένος. Ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει, όσο καταλαβαίνει… πορεύεται στη ζωή του με τα όπλα του».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο